badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Eric Pang naar Almere

Hedenmiddag op een ingelaste persconferentie heeft de Topsportcommissie van de Badminton Vereniging Almere bekend gemaakt dat Eric Pang het komend seizoen 2015/2016 uitkomt voor het eerste team van de Badminton Vereniging Almere, te weten Qontent Almere.

Eric Pang naar Almere - BeeS-Sport
© BeeS-Sport
Eric Pang naar Almere - BeeS-Sport
© BeeS-Sport +

 

"De technische staf is verguld met de komst van de zevenvoudig Nederlands kampioen en kwartfinalist bij het laatste WK, die heel veel kan betekenen voor de ontwikkeling van de youngsters van Almere", aldus trainer-coach Erik Staats.

Eric Pang, de nummer één van Nederland, heeft Suzanne Mulkens in het verleden beloofd ooit nog eens voor Almere uit te zullen komen. En die belofte lost Eric Pang met de komst naar Almere nu in.

Het zal duidelijk zijn dat met de komst van Eric Pang, Qontent Almere opnieuw gaat voor het halen van de play-offs en wellicht nog meer. Wij wensen Eric Pang veel succes bij onze vereniging en gaan er van uit dat het een vruchtbaar jaar wordt.

geplaatst door

verkregen via BV Almere

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws