badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Erik Meijs: Yes, ik ben binnen! - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Erik Meijs: Yes, ik ben binnen!

Erik Meijs: Yes, ik ben binnen! - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Het wordt Jaaaaaaakarta!! De lijst van de eerste fase van de kwalificatie voor het WK in Jakarta is vandaag gepubliceerd.

En in tegenstelling tot wat we eerst dachten zit ik er stevig in, nummer 55 van de 64. We blijken helaas (maar eigenlijk gelukkig natuurlijk) de criteria niet helemaal goed geïnterpreteerd te hebben en dus was een deel van de stress eigenlijk niet nodig.

Maar ik ben superblij dat de inspanningen van de laatste weken niet voor niets zijn geweest. Vandaag ben ik een heel gelukkig mens. Nu nog in de fase van uitrusten, maar volgende week ga ik weer langzaam opbouwen voor de volgende periode.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

vorig artikel

Wordt Joris van Soerland de nieuwe Wereldkampioen Veteranen?

3 jaar geleden

volgend artikel

DKC winnaar Carlton GT Cup

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 85 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws