Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Nederland

Mixed-dubbel Recreanten Team Toernooi 2015 tijdens finaledag Yonex Dutch Open

© Badminton Nederland+

Op zondag 11 oktober 2015 vindt het 6e Mixed-dubbel Recreanten Team Toernooi (MRTT) van Badminton Nederland plaats in Almere.

Dit toernooi wordt georganiseerd voor de recreatieve spelers van Badminton Nederland en gastspelers. Het is een toernooi waarin recreatief badminton en plezier maken centraal staat. Het wordt gelijktijdig georganiseerd met de Yonex Dutch Open, waardoor er een unieke mogelijkheid wordt geboden om topbadminton in hetzelfde complex te bekijken. Want met jouw deelname aan het MRTT, krijgt je gratis toegang tot de finaledag van de 67e Yonex Dutch Open.

De combinatie van veel zelf spelen en de finalewedstrijden op topniveau van het Yonex Dutch Open bekijken maakt deze dag tot een uniek evenement waar je echt bij moet zijn!

Voor degenen die het toernooi niet kennen, volgt hier nog een korte uitleg: tijdens dit toernooi speel je met je team gedurende de dag mixed-dubbelpartijen, waarbij je zelf bepaalt welke spelers uit het team welke wedstrijd spelen. Het spelen vindt plaats volgens een doordraaiend speelschema. Elke wedstrijd heeft een vaste speeltijd. Het gaat dus om zoveel mogelijk spelen, want je team wordt nooit uitgeschakeld.

Wij verzoeken je deze informatie met zoveel mogelijk mensen te delen!

Klik hier om je in te schrijven voor dit toernooi.

Alle inschrijvingen dienen uiterlijk voor 25 september 2015 binnen zijn.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Ginny Severien terug bij VELO

2 jaar geleden

volgend artikel

Freestyle badminton als sleutel naar Nederlandse jongeren

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws