Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© BC Alouette

Eerste bijeenkomst flagship BC Alouette in teken van commissie en samenwerken

© BC Alouette+

Woensdagavond 10 juni jl. heeft BC Alouette als flagship een eerste bijeenkomst georganiseerd waarvoor ze vier verenigingen had uitgenodigd. BC Reeshof, BC Gilze en BC Geldrop zijn op deze uitnodiging ingegaan. Namens Badminton Nederland was Daphne Latour aanwezig.

BC Alouette kiest ervoor een commissie op te richten met verenigingen uit de regio die expertise hebben op verschillende gebieden. Tijdens de bijeenkomst is het concept 'flagships' en het idee voor de commissie aan de aanwezigen voorgelegd.

In een korte post-it sessie werd iedereen gevraagd hun ideeën over een flagship met elkaar te delen. Termen die vaak werden opgeschreven waren: samenwerken, hulplijn en kennis delen.

In de bijeenkomst werd de voorkeur uitgesproken vanuit het flagship clusterbijeenkomsten te organiseren op basis van verschillende thema's. Door een 'commissie' samen te stellen uit de aanwezige drie verenigingen kan deze organisatie gezamenlijk worden opgepakt. Eerste reacties hierop waren heel positief en enthousiast.

Na deze eerste bijeenkomst wordt begin september een eerste overleg gehouden om met elkaar (de flagshipcommissie) een eerste clusterbijeenkomst voor de regionale badmintonverenigingen te bespreken en te plannen.

Ook in Brabant is het doel inbreng en betrokkenheid van badmintonverenigingen, aangesloten bij Badminton Nederland of niet, groot of klein, zwak of sterk: Samen verenigen!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Een stretch limo voor Jorrit de Ruiter

2 jaar geleden

volgend artikel

Thom Groot Nibbelink: Ja, badminton ja!

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws