badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Eric Pang en Robbert de Keijzer nieuwe talentcoaches Badminton Nederland - Alex van Zaanen / René Lagerwaard
© Alex van Zaanen / René Lagerwaard

Eric Pang en Robbert de Keijzer nieuwe talentcoaches Badminton Nederland

Eric Pang en Robbert de Keijzer nieuwe talentcoaches Badminton Nederland - Alex van Zaanen / René Lagerwaard
© Alex van Zaanen / René Lagerwaard +

Badminton Nederland is verheugd dat Eric Pang en Robbert de Keijzer komend seizoen deel gaan uitmaken van de technische staf.

Beide coaches zullen, samen met Nathalie Mulders en onder leiding van bondscoach Rune Massing, de trainingen en coaching van de nationale junioren selecties gaan verzorgen.

Pang en De Keijzer zijn enthousiaste en hoog gekwalificeerde trainers. Badminton Nederland zal ze beiden intensief gaan begeleiden in hun verdere ontwikkeling als coach waar ook de supervisor van Badminton Nederland Claus Poulsen een grote rol op zich zal nemen.

Badminton Nederland acht het uiterst noodzakelijk dat er meer aandacht besteed gaat worden aan de ontwikkeling van jonge trainers en coaches specifiek gericht op talentontwikkeling en het internationale circuit. Het aanstellen van Eric Pang en Robbert de Keijzer past perfect in dit plaatje. Het is de ambitie van Badminton Nederland dat er spoedig meer jonge, gedreven trainers het pad van Pang en de Keijzer kunnen gaan volgen.

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws