badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Tweemaal goud voor Eddy Boerman bij Paragames Breda 2015 - Eddy Boerman
© Eddy Boerman

Tweemaal goud voor Eddy Boerman bij Paragames Breda 2015

Tweemaal goud voor Eddy Boerman bij Paragames Breda 2015 - Eddy Boerman
© Eddy Boerman +

Het is inmiddels alweer een aantal dagen geleden. Niet eerder de tijd gehad om mijn blog bij te werken, maar hier dan alsnog een korte update van het toernooi in Breda.

het weekend ervoor waren nog een aantal spelers actief op het WK Para-badminton in Engeland en nu werd onze aanwezigheid gevraagd op de ParaGames Breda 2015.

Op zaterdag morgen stapte ik de sportzaal van de KMA binnen en schrok van de toestand van de zaal, vloer en entourage. Er was te weinig ruimte voor de rolstoelen en te weinig ruimte om als sporter maar ergens enigszins te kunnen zitten. Verder stonden er diverse deuren open om zo voldoende frisse lucht binnen te kunnen krijgen. Uiteraard had deze frisse wind behoorlijk veel invloed op de vlucht van vooral de veren shuttles.

Uiteindelijk hadden wij geen keus en we moesten het er maar mee doen en zo is het natuurlijk ook. Even kunnen klagen, maar uiteindelijk moesten de wedstrijden gespeeld worden (niet klagen maar dragen).

De toernooileiding voor die dagen had hier geen schuld aan. Zij moesten het doen met de accommodatie door de organisatie aangedragen, zij werden ook voor een voldongen feit gesteld.

Lees de rest van dit artikel op de website van Eddy Boerman.

geplaatst door

verkregen via Eddy Boerman

Wat vind jij? Er zijn al 48 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws