Tweemaal goud voor Eddy Boerman bij Paragames Breda 2015

Tweemaal goud voor Eddy Boerman bij Paragames Breda 2015

Het is inmiddels alweer een aantal dagen geleden. Niet eerder de tijd gehad om mijn blog bij te werken, maar hier dan alsnog een korte update van het toernooi in Breda.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

het weekend ervoor waren nog een aantal spelers actief op het WK Para-badminton in Engeland en nu werd onze aanwezigheid gevraagd op de ParaGames Breda 2015.

Op zaterdag morgen stapte ik de sportzaal van de KMA binnen en schrok van de toestand van de zaal, vloer en entourage. Er was te weinig ruimte voor de rolstoelen en te weinig ruimte om als sporter maar ergens enigszins te kunnen zitten. Verder stonden er diverse deuren open om zo voldoende frisse lucht binnen te kunnen krijgen. Uiteraard had deze frisse wind behoorlijk veel invloed op de vlucht van vooral de veren shuttles.

Uiteindelijk hadden wij geen keus en we moesten het er maar mee doen en zo is het natuurlijk ook. Even kunnen klagen, maar uiteindelijk moesten de wedstrijden gespeeld worden (niet klagen maar dragen).

De toernooileiding voor die dagen had hier geen schuld aan. Zij moesten het doen met de accommodatie door de organisatie aangedragen, zij werden ook voor een voldongen feit gesteld.

Lees de rest van dit artikel op de website van Eddy Boerman.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Robin Tabeling en Selena Piek naar halve finale Swiss Open

Robin Tabeling en Selena Piek naar halve finale Swiss Open

De Nederlandse topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben de halve finale bereikt in het gemengddubbel op de Yonex…

24 maart 2023

DKC gaat op voor tweede landstitel

DKC gaat op voor tweede landstitel

Na 2013, 2015, 2017 en 2019 staan de badmintonners van DKC voor de vijfde keer in de finale om de landstitel. Alleen in 2015…

24 maart 2023

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

Langere tijd geleden had ik een gesprek met Jan Helmond, voorzitter van Badminton Nederland. Één van de afspraken…

23 maart 2023

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Op badmintonline.nl bieden we alle badmintonclubs in Nederland een clubprofiel aan, ook badmintonverenigingen die lid zijn van…

21 maart 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!