badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Leonora van Werven reageert op artikel BV Almere-voorzitter Henk Staats

Met kromme tenen lees ik het bericht van Dhr. Staats en helaas is dit niet het eerste bericht wat vol staat met negativiteiten en beledigingen richting de medewerkers van Badminton Nederland. Voor mij een reden om te reageren.

Leonora van Werven reageert op artikel BV Almere-voorzitter Henk Staats  - Pixabay
© Pixabay
Leonora van Werven reageert op artikel BV Almere-voorzitter Henk Staats  - Pixabay
© Pixabay +

 

Ik prijs mezelf gelukkig als speler en als bestuurslid van BC'70 Veluwe met positieve mensen zoals Paul Kleijn. Mij is vroeger geleerd dat je met een positieve instelling meer (lees: veel meer) kunt bereiken dan met een negatieve instelling. Dat het inzet van jezelf vergt spreekt voor zich! Niets komt vanzelf.

Dat er binnen het bondsbestuur beslissingen genomen zijn waar je op het eerste gezicht niet echt gelukkig van wordt dan is dat heel jammer. Dat je dan kritisch bent is prima. Maar kom op zeg! Geef het bondsbestuur het voordeel van een twijfel. Geef er een positieve draai aan en maak er wat van!

De ideeën die Badminton Nederland heeft, zijn vernieuwend en gaan met de tegenwoordige tijd mee. Beetje bij beetje gaan we stapjes vooruit. Beetje bij beetje wordt onze sport weer populair.

Een mooi voorbeeld hiervan is de Yonex Dutch open. Meer bezoekers dan welk jaar ook, live uitzending op NOS Sport. Dat hebben die positivo's toch maar mooi voor elkaar gekregen. Ik begrijp dat vernieuwing voor sommigen van ons een bedreiging is, vooral als je blijft steken in het verleden.

geplaatst door

verkregen via Leonora van Werven

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Henk Staats: En Paul Kleijn maar de positivo uithangen

3 jaar geleden

volgend artikel

Almere komend weekend naar Wateringen

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 28 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws