badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Leon Nottelman gaat pluimballen bij eerste team van Almere - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Leon Nottelman gaat pluimballen bij eerste team van Almere

Leon Nottelman gaat pluimballen bij eerste team van Almere - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Limburger Leon Nottelman heeft er voor gekozen om in het seizoen 2016-2017 uit te komen voor Almere.

De technische staf is meer dan tevreden met de komst van Leon Nottelman, want Leon is een eredivisiespeler met de nodige ervaring.

Leon Nottelman

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Leon Nottelman. Ook wel bekend als De Nottel. Als zesjarig kind ben ik begonnen met badminton bij BC Horst. Mijn hele familie speelde badminton. Toen ik acht jaar werd ging ik naar United Venlo. Daar heb ik gespeeld tot mijn 18de. Daarna heb ik vier jaar bij Smashing gespeeld, waarvan drie jaar in de eredivisie.

Ik ben toen benaderd om weer terug te komen naar Limburg. Daar heb ik vervolgens vijf jaar voor Roosteren gespeeld. Waarvan drie jaar eredivisie. De afgelopen drie jaar ben ik voor Slotermeer uitgekomen. Nu heb ik dit jaar de overstap gemaakt om voor Almere uit te gaan komen. Ik heb veel zin in aankomend seizoen om samen met de spelers een mooi seizoen neer te zetten.

geplaatst door

verkregen via BV Almere

Wat vind jij? Er zijn al 63 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws