badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Coach Kim Nielsen: De gedrevenheid en fighting spirit van Eefje en Selena was enorm - Badminton Europe
© Badminton Europe

Coach Kim Nielsen: De gedrevenheid en fighting spirit van Eefje en Selena was enorm

Coach Kim Nielsen: De gedrevenheid en fighting spirit van Eefje en Selena was enorm - Badminton Europe
© Badminton Europe +

Coach Kim Nielsen kijkt met een goed gevoel terug op dit EK.

De Deens dubbelaars bondscoach stelt: "Ik ben zeer tevreden over de performance van deze meiden. Voor wat zij de laatste tijd hebben laten zien, is dit een mooie beloning. We kunnen als Nederland niet anders dan tevreden zijn met deze zilveren medaille en de twee bronzen van gisteren op dit EK."

Brabander Eefje Muskens: "Ik ben enorm blij met deze zilveren plak. We hebben een mooie partij neergezet van hoog niveau. Kansloos waren we zeker niet, maar ze zijn net nog een tikje beter. Twee jaar geleden verloren we zilver in onze ogen, nu hebben we zeker zilver gewonnen. Een erg goed gevoel!"

Selena Piek: "Natuurlijk is verliezen nooit leuk maar we mogen tevreden zijn met deze zilveren plak. We speelden echt een goede wedstrijd en konden goed meekomen en weerstand bieden. Het publiek heeft kunnen genieten van een wedstrijd op topniveau. Met een bronzen en een zilveren plak kan ik terugkijken op een goed toernooi.

geplaatst door

verkregen via Selena Piek

vorig artikel

Piek en Muskens pakken zilver op EK badminton

2 jaar geleden

volgend artikel

Piek en Muskens lopen Europese titel mis

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 47 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws