badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Potje badminton met Selena Piek op het stadhuis - WeesperNieuws
© WeesperNieuws

Potje badminton met Selena Piek op het stadhuis

Potje badminton met Selena Piek op het stadhuis - WeesperNieuws
© WeesperNieuws +

Omdat Weesp zo trots op haar is werd badmintonster Selen Piek donderdagmiddag door wethouder Astrid Heijstee getrakteerd op een lunch op het stadhuis. Dat werd natuurlijk ook meteen een potje badmintonnen met de Weespse, die met haar dubbelgenote Eefje Muskens de 5de plaats wist te halen in Rio.

Natuurlijk waren jonge fans van Badminton Club Weesp aanwezig bij dit bezoek. Ademloos luisterden ze naar hun heldin, die tot haar 11de ook bij BCW speelde. Piek staat met Muskens nu op de tiende plek in de wereldranglijst. Met haar andere dubbelpartner Jacco Arends neemt ze de 16de plek in. De Weespse is vastbesloten over vier jaar op de Olympische Spelen in Tokyo opnieuw te pieken.

geplaatst door

via WeesperNieuws

vorig artikel

Een start met nieuwe energie

1 jaar geleden

volgend artikel

Yuhan and Lianne Tan: featured story on the Olympic Channel

1 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 56 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws