badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Hoornse BV kampioen in eerste divisie bondscompetitie - Hoornse BV
© Hoornse BV

Hoornse BV kampioen in eerste divisie bondscompetitie

Hoornse BV kampioen in eerste divisie bondscompetitie - Hoornse BV
© Hoornse BV +

De Hoornse Badminton Vereniging zal volgend seizoen uitkomen op het hoogste niveau: de Nederlandse Badminton Eredivisie 2018-2019. In een volgepakte thuishal hoefden de spelers van Hoornse BV tegen VELO slechts twee partijen te winnen om het kampioenschap binnen te halen.

De mannendubbel van Dave en Ruben werd eenvoudig in twee games binnengeslagen. Aan Jessica en Feng de eer om het kampioenspunt te maken. De hele hal keek toe hoe de dames er een verlenging van maakten in de derde game. Matchpoint na matchpoint werd helaas niet verzilverd en uiteindelijk werd met de bizarre score van 29-30 verloren.

Een kleine domper, maar Hoornse BV ging weer vol gas in de mannenenkels. Dave ging uitstekend van start en won de eerste game snel. De tweede game was spannender, maar op zijn eerste matchpoint wist hij wel het kampioenschap binnen te halen!

Uiteindelijk werd het 7-1 voor Hoornse BV.

geplaatst door

verkregen via Hoornse BV

vorig artikel

Trekken aan een kapotte olifant... Waar gaat dit over!?

4 maanden geleden

volgend artikel

DKC na winst op Duinwijck dichtbij play-offs

4 maanden geleden

Wat vind jij? Er zijn al 18 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws