Jenny Wallwork zegt Badminton England gedag: Nederlandse taferelen?

Jenny Wallwork zegt Badminton England gedag: Nederlandse taferelen?

Badminton Europe correspondent Mark Phelan heeft voor Badzine een editorial geschreven over de situatie bij Badminton England. Topspeelster Jenny Wallwork verlaat de bond uit onvrede met het management.

Ken je BC Thuve al?

I think at this stage there is not a person in badminton who has not heard something or had something to say about the ongoing saga over the unfortunate resignation of Jenny Wallwork for the GB badminton programme.

As a badminton-infused journo it is my job to write about these things but I think anyone who knows me also knows that there is nothing more important to me than the welfare of the most important people in badminton, the players.

This is why I have left my Internet-free hotel this morning 5 hours before play starts at the German Open so I can sit and write about the players involved in what most be a very difficult time for them.

Last year, of course, we had the pre-Olympic stress-filled Twittergate between some of the GB squad and it was no surprise to see Imogen Bankier head back to Scotland after London 2012 and almost twelve months later we have this terrible situation centring around the resignation of Jenny Wallwork.

For me, as someone looking from the outside in, it is clear that there have been few lessons learned from a player management perspective but what is also clear to me is that there are players hurting and it really pains me deeply to think of Jenny sitting at home with Nathan and the dogs shedding a lot of tears coming to terms with this whole situation.

Lees het hele verhaal op de website van Badzine.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Mark Caljouw en het vrouwendubbel Selena Piek/Cheryl Seinen hebben de tweede ronde bereikt op de Yonex Swiss Open in Basel. Voor…

3 maart 2021

Nederlandse mixkoppels stranden in eerste ronde Swiss Open

Nederlandse mixkoppels stranden in eerste ronde Swiss Open

Op de eerste dag van de Yonex Swiss Open in Basel kwamen twee Nederlandse koppels in actie in het gemengddubbel. Helaas bleek…

2 maart 2021

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Afgelopen zaterdag 27 februari jl. vond de digitale Bondsvergadering van Badminton Nederland plaats. Alle 11 afgevaardigden waren…

1 maart 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Vanaf dinsdag 2 maart kan er in de St. Jakobshalle in Basel gejaagd worden op US$ 140.000 prijzengeld tijdens de Swiss Open 2021,…

1 maart 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!