clubzoeker

Super New Site for BWF World Superseries

Super New Site for BWF World Superseries

The Badminton World Federation has unveiled a modern, eye-catching BWF World Superseries website as the first stage of its internet facelift as the organisation prepares to better service multiple stakeholders.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Featuring many of badminton's prominent players and full of information on the MetLife BWF World Superseries tournament circuit, the www.bwfworldsuperseries.com site is the place for fans to get timely, accurate news, results, reviews, previews, photos, rankings, profiles, head-to-head comparisons and other interesting data on the sport's top tour which touches down in 12 cities annually.

For the first time this year, the World Superseries concludes in Dubai with the BWF Destination Dubai World Superseries Finals and the new website also provides a wealth of material on the season finale.

This new site will ultimately be one of three sub-sites from a new fans' website; the others being the World Championships sub-site and the World Team Championships sub-site. In the coming months, the BWF will also roll out a new corporate portal - with a Shuttle Time sub-site to accommodate the growing needs of BWF's grassroots development programme - and bring online a digital museum to showcase badminton's history.

All these platforms will be inter-connected and the current BWF website (www.bwfbadminton.org) will continue to function as normal until all the new sites are up and running.

"The BWF's scope of operations has grown tremendously in recent years and we needed to modernise and expand our online platforms to respond to the organisation's rapid development. We have been planning and working on this network of websites for some months now and we have pleased to unveil this first phase," said BWF Secretary General Thomas Lund.

"We invite everyone to check out the World Superseries site and we look forward to feedback from all our stakeholders as we move to the next stage of implementation. These sites will be a significant part of BWF's identity as we move into the future and we are keen to ensure they satisfy the needs of most, if not all, of our stakeholders."

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Het leuke van een podcast is dat je iemands stem hoort en deze niet louter hoeft in te beelden op basis van diens geschreven…

10 augustus 2022

Loting WK Badminton 2022: Soraya de Visch Eijbergen en Gayle Mahulette ontbreken

Loting WK Badminton 2022: Soraya de Visch Eijbergen en Gayle Mahulette ontbreken

Woensdag heeft de loting plaatsgevonden voor de Wereldkampioenschappen Badminton 2022 in Tokio, Japan. De mondiale titelstrijd…

10 augustus 2022

Badminton Nederland zoekt de nieuwe Martijn van Tongeren om een data driven organisatie te worden!

Badminton Nederland zoekt de nieuwe Martijn van Tongeren om een data driven organisatie te worden!

Heb jij de drive om jezelf steeds te verbeteren, weet jij alles van de digitale mogelijkheden om een product of dienst te…

10 augustus 2022

Word jij de nieuwe Rene, Alex of Bodil van Badminton Nederland?

Word jij de nieuwe Rene, Alex of Bodil van Badminton Nederland?

Heb jij een passie voor fotografie, een scherp oog voor detail en heb je affiniteit met de (badminton)sport? Dan zijn we op zoek…

2 augustus 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!