badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Vooraankondiging Carlton International Youth Tournament 2010

BC Victoria organiseert voor het 34e jaar het Carlton International Youth Tournament op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 december van dit jaar.

Vooraankondiging Carlton International Youth Tournament 2010 - Stefan Joosen
© Stefan Joosen + Zal Nick Fransman zijn titel in Hoensbroek met succes kunnen verdedigen?
Vooraankondiging Carlton International Youth Tournament 2010 - Stefan Joosen
© Stefan Joosen + Zal Nick Fransman zijn titel in Hoensbroek met succes kunnen verdedigen?

 

Dunlop Slazenger International zal met het merk Carlton wederom hoofdsponsor van het toernooi zijn. Ook het door haar stands in de sporthallen reeds bekende bedrijf Badminton-Service.com sluit zich aan als supporter.

Het individuele toernooi vindt plaats op dinsdag 28 en woensdag 29 december en wordt gespeeld in de B.W.F.-leeftijdscategorieën U11, U13, U15, U17 en U19. Tevens maakt het deel uit van het Junior Master Circuit 2010/2011 in de categorieën U13, U15 en U17. Op de eerste toernooidag worden in alle disciplines de halve finalisten bepaald. De eerste ronde van de enkelspelen wordt daarbij in alle jeugdklassen in poules van 3 of 4 spelers gespeeld.

Evenals vorig jaar is er weer een dubbeltoernooi voor spelers die zich niet voor de halve finales van het hoofdtoernooi weten te kwalificeren. Het dubbeltoernooi zal op woensdag 29 december gespeeld worden. Verder is er een teamtoernooi gepland op donderdag 30 december. Hiervoor zullen de regionale en nationale selecties van Nederland en alle buitenlandse selecties worden uitgenodigd.

Gelet op de verwachte toeloop van een groot aantal toppers zal weer worden gespeeld in vijf sporthallen. Voor iedere sporthal wordt een maximaal aantal partijen bepaald waaraan strikt zal worden vastgehouden.

De verschillende jeugdklassen krijgen in het inschrijfformulier onder voorbehoud ieder een eigen sporthal toegewezen. Onverwacht hoge deelnemersaantallen in een klasse, zoals in 2009 het geval in U15, kunnen er echter toe leiden dat de indeling na de inschrijfsluiting wordt herzien. Het spelen van een jeugdklasse in twee sporthallen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Uiteraard worden de deelnemers hierover tijdig geïnformeerd.

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Zaterdag 25 september: Van Zijderveld - BC DKC

8 jaar geleden

volgend artikel

Nieuwe trainersopleiding nu ook in Nederland

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 14 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws