Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Provincie Limburg+ Daar is mijn vaderland, Limburgs dierbaar oord!

Dit weekend een Limburgs onderonsje

© Provincie Limburg+ Daar is mijn vaderland, Limburgs dierbaar oord!

Aanstaande zaterdag 11 december wordt in Hoensbroek de replay gespeeld van de onvervalste Limburgse badmintonkraker in de eredivisie. Dat het In De Biessen ergens om gaat is ook doorgedrongen tot L1, de Limburgse Radio- en TV-zender.

De eerste wedstrijd is na correctie in een 4-4 geëindigd en geloof maar dat het vlaggenschip van Roosteren een warm onthaal te wachten staat. Victoria zal wederom alle extra troeven inzetten om aan het einde van de rit de bovenliggende partij te zijn.

Aan ons de taak om middels inzet en tactisch vernuft dit te voorkomen en de hogere positie op de ranglijst te waarborgen. De supporters in de sporthal, thuis voor de radio en vooral geïnformeerd via SMS zullen hopelijk ook nu weer smullen van spannende en enerverende onderlinge partijen.

Jammer voor het tweede team van Roosterse BC, want zij spelen op het zelfde tijdstip in Roosteren de wedstrijd tegen van Zundert 4.

door

via Roosterse BC

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Nederlanders klaar in Hong Kong

7 jaar geleden

volgend artikel

Russell, Jim en Myke troonopvolgers bij VELO

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws