badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Primeur: Judith Meulendijks en Ron Daniëls slaan handen ineen

Ook Judith Meulendijks gaat vanaf het NK begin februari samenwerken met Ron Daniëls voor coaching en begeleiding voor de komende tijd.

Primeur: Judith Meulendijks en Ron Daniëls slaan handen ineen - Ron Daniëls
© Ron Daniëls + Daniëls en Meulendijks tijdens een trainingskamp in Denemarken.
Primeur: Judith Meulendijks en Ron Daniëls slaan handen ineen - Ron Daniëls
© Ron Daniëls + Daniëls en Meulendijks tijdens een trainingskamp in Denemarken.

 

In nauwe samenwerking met Forza Benelux en haar trainer in Denemarken gaat Ron Daniëls de Helmondse Meulendijks proberen te helpen met het bereiken van haar doel: de Olympische Spelen van Londen.

Ron Daniëls heeft hiermee dan ook de eerste vrouwelijke speler onder zijn hoede naast huidige twee heren, te weten de Nederlandse Kampioen Eric Pang en de Nederlands Junioren Kampioen Erik Meijs. "Zie het als de eerste stap naar een zelfstandig team dat naast BNL gaat opereren, waar spelers voor korte of langere tijd op speciale onderdelen komen trainen", aldus Daniëls.

"Het zal niet eenvoudig zijn. We hebben geen geld en geen vaste hal waar we kunnen trainen en niet eens shuttles. Wat we wel hebben? Een groep topsporters die er helemaal in geloven en die uitstraling zal ook sponsors gaan aantrekken. Als eerste moet je bereid zijn klappen te krijgen en daar heb ik geen moeite mee", zegt de coach die wordt gezien als de grote aanvechter van het poldermodel.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Nieuwe website voor CHEMPS badmintonkampen

8 jaar geleden

volgend artikel

Thuiswedstrijd BV Almere tegen BC Victoria

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws