badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Rune Massing trekt nu ook zelf de conclusie - Rune Massing
© Rune Massing

Rune Massing trekt nu ook zelf de conclusie

Rune Massing trekt nu ook zelf de conclusie - Rune Massing
© Rune Massing +

Ik stop als lid van de nationale selectie senioren. Tijdens mijn verblijf in Peking heb ik eens goed nagedacht. Bij terugkomst ben ik meteen gaan zitten met onze technisch directeur Martijn en hebben we een goed gesprek gehad.

Een dag later heb ik even gezeten met Gerben, onze bondscoach. Martijn had liever gezien dat ik was gebleven, vooral als stimulans voor de opkomende jeugd. Een rol die ik eigenlijk al ruim een jaar vervulde binnen de jonge selectie.

Ik ben dus geen international meer.

Lees de rest van Rune Massings verhaal op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Rune Massing

vorig artikel

Loting bekend Europacup 2011 in Zwolle

7 jaar geleden

volgend artikel

Startbijeenkomst TEAM Meijs

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 18 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws