badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Ron Daniëls: Eerste week Oro zit erop

De eerste week van Orø zit er weer op en het is gelukkig weer een hele goede week geweest met deelnemers uit Nederland, Duitsland, Belgie en Frankrijk.

 

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

Er waren wat tegenvallers voor dat we gingen starten, Morten is ziek en kon niet komen, de andere Elite trainer zijn vriendin moest naar het ziekenhuis en hij kwam dus een paar dagen later en ik zelf kreeg hoge koorts zondag en ben vanaf woensdag aan de penicilline, maar het mocht de pret niet drukken. Er was nog steeds genoeg kwaliteit in huis en dat maakte letterlijk elke training een persoonlijke training met je eigen trainer op je baan.

Judith Meulendijks is begonnen met haar project binnen mijn kamp voor meidentraining met elitegedachte en na drie dagen kwam ook Andreas naar het kamp en waren we weer op volle sterkte. Onze eigen technisch directeur van Badminton Nederland (Martijn van Dooremalen -red.) heeft in Azië zulk goed lobbywerk voor me gedaan dat alle Vietnam-spelers niet naar Europa mochten van de bond. Ik ben hem nog vergeten te bedanken, maar dat doe ik nog wel op het eerste het beste toernooi waar ik hem zie. Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig :-).

Het is nu zaterdagmiddag en er zijn zo'n 20 spelers en 10 coaches onderweg naar Orø voor week twee. Dat wordt een speciaal kamp met zeer veel training en wedstrijden. Maandag, woensdag en vrijdag hebben we wedstrijden tegen Holbæk Dinsdag en donderdag spelen de beste spelers mee met Skovshoved (de top 3 club van Denemarken). Het daarop volgende weekend gaat Erik Meijs mee naar Zweden met deze club om een weekend elitetraining mee te maken met de toppers van Denemarken.

De perfecte samenwerking met de technische staf van BNL heeft er ook voor gezorgd dat Erik Meijs' stage in Azië NIET door kan gaan. Hij zal dus langer in Denemarken blijven om toch voldoende uren te kunnen maken voor het nieuwe seizoen start.

geschreven door

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws