badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Erik Meijs over het NK 2012

Het was me het weekje wel! Vorige week zondagmiddag zat ik het ene moment nog rustig tv te kijken naar de finale tussen Nadal en Djokovic en het volgende moment kwam een ambulance met loeiende sirene en lag ik vervolgens op de eerste hulp van het ziekenhuis in Zoetermeer met pijn aan mijn borst waardoor ik ook moeilijk kon ademhalen.

Erik Meijs over het NK 2012 - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen
Erik Meijs over het NK 2012 - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

 

Gelukkig is het allemaal met een sisser afgelopen. Na een paar uur op de eerste hulp verdwenen de klachten gelukkig helemaal en zijn ook niet meer terug gekomen. Ik heb wel ter observatie en voor onderzoek t/m dinsdag in het ziekenhuis gebivakkeerd. De waarschijnlijke diagnose van de cardioloog was een ontsteking aan het hartzakje. Oorzaak is onbekend. Dat was dus flink schrikken geblazen voor mij en mijn familie.

Woensdag stond ik al weer op de baan voor een lichte training, aangezien ik de NK toch gewoon mocht spelen van de cardioloog. Ik was tenslotte weer gezond verklaard. Ik was allang weer blij dat ik op de NK stond, maar had natuurlijk niet meer illusie tot grote prestaties in staat te zijn.

Vrijdag heb ik in het kwalificatietoernooi samen met Elisa Piek 2 poulewedstrijden gespeeld. We moesten flink aan de bak, maar gelukkig konden we beide partijen winnen en haalden we onze doelstelling, het hoofdtoernooi. Zaterdagmiddag bleek daarin het sterke koppel Kruijt/Bommeleyn zoals verwacht een brug te ver.

Lees de rest van Eriks verslag op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Dave Khodabux/Selena Piek kampioen GD

6 jaar geleden

volgend artikel

'Dissidenten' in finale NK badminton

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws