badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

René Sehr in bezit van SL3-diploma

Duinwijcktrainer René Sehr heeft tijdens het EK Landen teams in Amsterdam officieel zijn SL3 diploma in ontvangst mogen nemen. Verleden jaar zijn vier Duinwijckers van start gegaan met de SL2 opleiding, René wilde echter verder en ging gelijk met SL3 aan de slag.

René Sehr in bezit van SL3-diploma - YouTube
© YouTube
René Sehr in bezit van SL3-diploma - YouTube
© YouTube +

 

Als collega van René wil ik laten weten dat Badminton Nederland echt heel blij mag zijn met deze nieuwe SL3 trainer. René is in mijn beleving iemand met een eigen menig en iemand die heel erg leergierig is en betrokken bij 'zijn' pupillen.

Zelden zo'n bevlogen trainer meegemaakt. Passie en liefde voor de badmintonsport zijn woorden die zó goed bij hem passen. Vele uren is hij bezig met badmintonsites door te nemen voor nieuwe invalshoeken. En niet alleen badmintonsites maar ook sport gerelateerde sites voor maar weer nieuwe input die de sleutel tot succes kunnen zijn voor 'zijn' spelers. Uren staan inmiddels op de video. Als het mogelijk is, is hij bij elk evenement aanwezig om opnames te maken en later vaak terug te zien. Want een woord hoort ook echt bij René en dat is het woord detail, hier is hij in de loop van de afgelopen 2 a 3 jaar dat hij bezig is heel sterk in geworden.

In het begin was het bij een aantal mensen niet zo zichtbaar wat voor kwaliteiten René in huis heeft, maar voor een aantal was dit al snel bekend. Maar René zou René niet zijn, om snel het papiertje gewoon binnen te halen om zo te kunnen laten zien dat hij ook bekwaam is volgens de regels van Badminton Nederland.

Maar laat gewoon René zijn training doen op zijn manier, met heel veel oog voor detail, intuïtie, gevoel en betrokkenheid. Ik kan echt zeggen let op deze trainer want ik weet zeker dat hij Badminton Nederland een aantal mooie toppers gaat aanleveren!

Francien van der Aar

geplaatst door

verkregen via Francien van der Aar

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Paulien en Lotte door, Dicky klaar in Oostenrijk

7 jaar geleden

volgend artikel

Negende landstitel voor VELO

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 17 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws