badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Erik Meijs: 'Eerste week Oro zit erop'

Zoals ik had gemeld ben ik afgelopen maandag vertrokken naar Oro in Denemarken voor het trainingskamp van Ron Daniëls.

Erik Meijs: 'Eerste week Oro zit erop' - Erik Meijs
© Erik Meijs
Erik Meijs: 'Eerste week Oro zit erop' - Erik Meijs
© Erik Meijs +

 

Na een voorspoedige reis kwam ik aan bij het kamp en had er erg zin in.

Dinsdag begon de week voor mij met meteen flink wat trainingen in de groep die onder leiding stond van de Deense topspeler Christian Lind Thomsen en Dicky Palyama.

Het is erg leuk en goed dat deze twee er zijn, want dat is toch even een ander niveau en ze weten veel beter hoe je naar de top kunt komen en hoe er wordt gespeeld op dat niveau.

De trainingen zijn erg zwaar, want ik heb 3 tot 4 keer per dag getraind tot nu toe, waarvan de meeste trainingen vooral fysiek zijn.

Het was dan ook lekker dat ik afgelopen vrijdag even wat afwisseling had omdat we toen met een paar spelers (Kirsten van der Valk en Marco de Jager) naar het trainingscentrum in Greve zijn gegaan om daar aan een training mee te doen. De trainster Nadia Lyduch was erg tevreden over mijn vooruitgang in de afgelopen weken, dus dat was erg fijn om te horen en beschouw ik maar als een compliment naar mezelf toe.

Op Oro heb ik ook nog regelmatig meegedaan met de tweede groep, bestaande uit spelers waarvan de leeftijd varieert tussen de 14 en 21 jaar. Het is erg leuk om te zien dat deze spelers het super naar hun zin hebben en erg veel willen leren. Ik heb onder andere geholpen met Core Stability oefeningen.

Lees de rest van Eriks verhaal op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Round up Olympisch badminton: Dag 9

6 jaar geleden

volgend artikel

Trainer Rien de Korte over zijn trainingsweek in Denemarken

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws