badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Extra week op OroDenmark

Afgelopen week heb ik uit Frankrijk een vraag gekregen om voor een aantal Franse spelers iets te doen op OroDenmark in week 30.

 

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

Dat is van zaterdag 20-07 t/m vrijdag 26-07-2013. Het gaat hier om spelers van nationaal niveau U13 en U15. Er komt ook een aantal Deense spelers van die leeftijd, maar we willen graag ook een paar Nederlanders en Belgen uitnodigen. We willen tussen de 12 en de 16 spelers hebben die zowel met als zonder hun ouders kunnen komen.

Er zijn een tweetal Deense trainers aanwezig naast Huynh uit Vietnam en twee Nederlandse trainers, zodat we weer uitkomen op 1 trainer per 2 spelers. Je moet vooral heel erg veel motivatie hebben om iets te willen leren en heel graag de hele dag op de baan willen staan. We bieden je een trainingskamp dat je niet snel zult vergeten en een video na afloop met voor jou speciale aandachtspunten die je mee terug kan nemen naar je club of nationale trainer.

Omdat het een speciale extra week is die niet in de planning stond en we nog nooit een kamp hebben gehouden voor zulke jonge spelers alleen doen we dit kamp voor een speciale prijs.

Klik hier voor meer informatie en om je op te geven.

geschreven door

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws