Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Nieuwjaarsreceptie Badminton Nederland

Afgelopen maandag, 7 januari, hield Badminton Nederland in 't Veerhuis in Nieuwegein de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie.

Om een toost uit te brengen op het nieuwe jaar waren naast het bondsbestuur en de medewerkers van Badminton Nederland, vertegenwoordigers vanuit de verenigingen en externe relaties aanwezig, regiomanagers en overige vrijwilligers van de bond.

Bondsvoorzitter Clemens Wortel benadrukte tijdens zijn inspirerende en krachtige nieuwjaarstoespraak maar eens dat Badminton Nederland, ondanks het wegvallen van de topsportsubsidie van NOC*NSF, vol goede moed en energie naar de toekomst kijkt. Wortel toonde zich erg content met zijn collega-bestuursleden en met alle enthousiaste vrijwilligers die het mogelijk maken dat badminton op allerlei niveaus gespeeld wordt en is trots om voorzitter te zijn.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

CLEAR! 184 is uit

5 jaar geleden

volgend artikel

Clemens Wortel over goedkoop redactioneel geweld op afstand

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws