Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Yonex Dutch Open

Terugblik 65ste editie Yonex Dutch Open

© Yonex Dutch Open+

De 65ste editie van de Yonex Dutch Open Badminton zit er op. De toernooiorganisatie kan terugkijken op een geweldig en zeer geslaagd evenement. Gedurende de week waren er zo'n 4200 toeschouwers te vinden in Topsportcentrum Almere om te genieten van topbadminton.

De vele side events, van de internationale coach conferentie tot een workshop voor scheidsrechters, het afscheid van Dicky Palyama en het hoge wedstrijdniveau van het toernooi zorgden voor een fantastische sfeer op de Yonex Dutch Open.

Toernooi-directeur Ton van Happen kijkt met voldoening terug: "Het was een schitterend evenement. Ik ben erg tevreden. Er was meer dan het dubbele aantal toeschouwers dan in 2012, met als hoogtepunt de zaterdag van de halve finales, toen het Topsportcentrum met meer dan 2200 toeschouwers geheel vol was."

Inmiddels is er een enquete onder de bezoekers van het evenement uitgezet. "Op deze manier willen we de tevredenheid peilen van de toeschouwers en kijken hoe we het volgend jaar weer zo succesvol kunnen maken."

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Mark Brasser: 'Sport is soms net het gewone leven'

4 jaar geleden

volgend artikel

Eric Pang uitgeschakeld in Denemarken

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws