Gezocht: panelleden Badminton Nederland

Gezocht: panelleden Badminton Nederland

Heb jij een badmintonhart en wil je graag meedenken over diverse onderwerpen binnen badmintonnend Nederland? Dan is dit je kans! We starten namelijk met het opzetten van panels.

Ken je BV Gouweslag al?

Badminton Nederland vindt het belangrijk om haar leden te betrekken bij de koers om onze sport te laten groeien en de community te versterken. Daarom starten we met het oprichten van panels. Op deze manier kunnen leden actief participeren en zo hun mening geven over uiteenlopende onderwerpen. De uitkomsten van de enquëtes worden vervolgens door Badminton Nederland als raadgevend advies gebruikt bij het nemen van besluiten.

Werkwijze

Middels dit aanmeldformulier kun je je inschrijven voor een panel. Op het aanmeldformulier dien je een aantal gegevens in te vullen en staat een aantal onderwerpen op zodat je kunt aangeven waarover jij enquëtes wilt ontvangen. Een enquête zal per keer maximaal 10-15 minuten van je tijd in beslag nemen. We koppelen momenteel nog geen vaste frequentie aan de enquêtes, maar versturen een enquête op het moment dat dit relevant is.

Onderwerpen

Momenteel kun je je opgeven voor de volgende onderwerpen:

  • Veilige, Sportieve en Inclusieve Sportcultuur
  • Wedstrijdzaken (competitie/toernooien)
  • AirBadminton
  • Bamito
  • Trainers / Opleidingen
  • Verenigingsondersteuning
  • Marketing / e-commerce
  • Ledenwerving- en behoud

Resultaten

De uitkomsten van de enquëtes publiceren we binnen twee weken na sluitingsdatum middels een rapportage in een e-mail naar de panelleden en communiceren we ook in de nieuwsbrief en op de website.

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Bamito wint Participation Award van Badminton World Federation

Bamito wint Participation Award van Badminton World Federation

Badminton Nederland heeft een fantastische prijs gewonnen op de Annual General Meeting (AGM) van de Badminton World Federation…

27 mei 2023

Uitspraak Tuchtcommissie inzake invallen in de bondscompetitie

Uitspraak Tuchtcommissie inzake invallen in de bondscompetitie

De Tuchtcommissie van Badminton Nederland heeft op woensdag 19 april jl. een uitspraak gedaan. De uitspraak betrof het beroep dat…

26 mei 2023

Almere wint VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023

Almere wint VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023

In de finale van het bekertoernooi van Badminton Nederland in Den Haag was de formatie uit Flevoland met 3-0 te sterk voor DKC 2.

20 mei 2023

Badmintonservice die niemand kon stoppen, wordt verboden

Badmintonservice die niemand kon stoppen, wordt verboden

In een sporthal ergens in Denemarken ontwikkelde Marcus Rindshoj een vernietigend badmintonwapen. Een nieuwe service, die…

17 mei 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!