Gezocht: panelleden Badminton Nederland

Gezocht: panelleden Badminton Nederland

Heb jij een badmintonhart en wil je graag meedenken over diverse onderwerpen binnen badmintonnend Nederland? Dan is dit je kans! We starten namelijk met het opzetten van panels.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Badminton Nederland vindt het belangrijk om haar leden te betrekken bij de koers om onze sport te laten groeien en de community te versterken. Daarom starten we met het oprichten van panels. Op deze manier kunnen leden actief participeren en zo hun mening geven over uiteenlopende onderwerpen. De uitkomsten van de enquëtes worden vervolgens door Badminton Nederland als raadgevend advies gebruikt bij het nemen van besluiten.

Werkwijze

Middels dit aanmeldformulier kun je je inschrijven voor een panel. Op het aanmeldformulier dien je een aantal gegevens in te vullen en staat een aantal onderwerpen op zodat je kunt aangeven waarover jij enquëtes wilt ontvangen. Een enquête zal per keer maximaal 10-15 minuten van je tijd in beslag nemen. We koppelen momenteel nog geen vaste frequentie aan de enquêtes, maar versturen een enquête op het moment dat dit relevant is.

Onderwerpen

Momenteel kun je je opgeven voor de volgende onderwerpen:

  • Veilige, Sportieve en Inclusieve Sportcultuur
  • Wedstrijdzaken (competitie/toernooien)
  • AirBadminton
  • Bamito
  • Trainers / Opleidingen
  • Verenigingsondersteuning
  • Marketing / e-commerce
  • Ledenwerving- en behoud

Resultaten

De uitkomsten van de enquëtes publiceren we binnen twee weken na sluitingsdatum middels een rapportage in een e-mail naar de panelleden en communiceren we ook in de nieuwsbrief en op de website.

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Badmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben zich officieel gekwalificeerd voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs.

15 may 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni vinden in het T-Kwadraat in Tilburg de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024 (NJK) plaats en…

8 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!