badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Landskampioen VELO en hoofdtrainer Slaats per direct uit elkaar' en is gemaakt door René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Landskampioen VELO en hoofdtrainer Slaats per direct uit elkaar

Deze afbeelding hoort bij 'Landskampioen VELO en hoofdtrainer Slaats per direct uit elkaar' en is gemaakt door René Lagerwaard
© René Lagerwaard+

Hoofdtrainer Ciraar Slaats heeft om hem moverende redenen zijn functie, als trainer/coach van VELO, per direct neergelegd.

VELO betreurt dit besluit ten zeerste en heeft alles geprobeerd om hem van dit besluit af te laten zien. Helaas is dit niet gelukt.

Eén van de meest succesvolle coaches van Velo Badminton en het hedendaagse badminton in Nederland neemt hierdoor afscheid van zijn geliefde vereniging.

Wij, als VELO, zijn Ciraar Slaats enorm veel dank verschuldigd voor de enorme successen die hij de club bezorgd heeft, de inzet die hij alle jaren heeft getoond en de zorg die hij altijd heeft gehad voor zijn spelers.

De komende week hopen wij u nader te kunnen berichten inzake de invulling van de ontstane vacature. In de tussentijd zullen wij dit intern oplossen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de Technische Commissie via tc@velo-badminton.nl.

door

via Van Zundert / VELO

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws