Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Succes Tabeling en Barning in Rome

© Alex van Zaanen+

Samantha Barning en Iris Tabeling hebben het Italian International op hun naam geschreven. Het Nederlandse badmintonkoppel was in de finale van het dubbelspel te sterk voor Victoria Dergoenova en Olga Morozova uit Rusland: 21-17, 21-15.

Barning en Tabeling, als tweede geplaatst in Rome, liepen in de eerste game al snel uit naar een 16-7 voorsprong. Het als vijfde geplaatste Russische duo profiteerde vervolgens van een moment van verslapping bij onze landgenotes. Ze kwamen terug tot 16-17, maar daarna haalden Barning en Tabeling de game alsnog binnen.

In de tweede game creëerde het Nederlandse koppel opnieuw snel een gaatje van vijf punten, maar ook dat werd gedicht door de Russinnen. Ook in deze game was het laatste woord echter aan Barning en Tabeling, die eerder dit jaar ook het Dutch International wonnen en tweede werden op de Belgian International.

door

via NOS

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Eendags eindejaarstoernooi bij Duinwijck

3 jaar geleden

volgend artikel

Goud voor Iris en Samantha in Italian International

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws