badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Succes Tabeling en Barning in Rome - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen

Succes Tabeling en Barning in Rome

Succes Tabeling en Barning in Rome - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

Samantha Barning en Iris Tabeling hebben het Italian International op hun naam geschreven. Het Nederlandse badmintonkoppel was in de finale van het dubbelspel te sterk voor Victoria Dergoenova en Olga Morozova uit Rusland: 21-17, 21-15.

Barning en Tabeling, als tweede geplaatst in Rome, liepen in de eerste game al snel uit naar een 16-7 voorsprong. Het als vijfde geplaatste Russische duo profiteerde vervolgens van een moment van verslapping bij onze landgenotes. Ze kwamen terug tot 16-17, maar daarna haalden Barning en Tabeling de game alsnog binnen.

In de tweede game creëerde het Nederlandse koppel opnieuw snel een gaatje van vijf punten, maar ook dat werd gedicht door de Russinnen. Ook in deze game was het laatste woord echter aan Barning en Tabeling, die eerder dit jaar ook het Dutch International wonnen en tweede werden op de Belgian International.

geplaatst door

verkregen via NOS

vorig artikel

Eendags eindejaarstoernooi bij Duinwijck

4 jaar geleden

volgend artikel

Goud voor Iris en Samantha in Italian International

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 46 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws