Reserveer nu: Badminton Het Boek door Ron Daniëls

Reserveer nu: Badminton Het Boek door Ron Daniëls

Binnenkort komt Badminton Het Boek (Deel 1: enkelspel) op de markt: een badmintonboek met nieuwe inzichten over badmintontraining, geschikt voor trainers én spelers. Deel 1 legt de focus op enkelspel en hoe je dat het best kunt trainen, van jeugd tot internationaal niveau. NOS Sport verslaggever Mark Brasser tekende voor het voorwoord.

SportSport

Ken je BC Victoria al?

Vanaf vandaag kun je Badminton Het Boek (Deel 1: enkelspel) reserveren op badmintonboek.nl/reserveren, de eerste oplage is namelijk beperkt. Voor € 29,95 excl. verzendkosten ontvang je na bestelling een boek van ruim 300 bladzijden met handige illustraties, duidelijke foto's en verwijzingen naar badmintonvideo's op YouTube.

Badminton Het Boek is voor spelers die meer willen weten en voor trainers die op zoek zijn naar een andere aanpak. Maar ook voor ouders die willen weten hoe ze moeten kijken naar de training die hun kinderen krijgen en hoe ze met de trainers kunnen overleggen.

Over de auteur: Ron Daniëls

Ron Daniëls is al vanaf 1966 actief in de badmintonsport. Hij heeft in Denemarken en Azië gewerkt op nationaal selectie niveau en is auteur van meer dan 600 artikelen over badminton en heeft meegewerkt aan het Basisboek Badminton.

Verkoop binnen je club of via jouw webshop of winkel?

Het is mogelijk om Badminton Het Boek (Deel 1: enkelspel) om in grotere aantallen te kopen voor wederverkoop. Stuur een e-mail naar info@badmintonboek.nl met je verzoek en je ontvangt z.s.m. een voorstel.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Loting Europese Spelen 2023 verricht: Jaymie Laurens treft Kirsty Gilmour

Loting Europese Spelen 2023 verricht: Jaymie Laurens treft Kirsty Gilmour

Dinsdag 6 juni is de loting verricht voor het badmintontoernooi op de Europese Spelen 2023. Het evenement wordt eind juni…

7 juni 2023

Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

De Nederlandse Badminton Eredivisie bestaat volgende seizoen uit acht teams. Hoornse en AMOR hebben zich teruggetrokken.

31 mei 2023

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Afgelopen april werd bij VELO in Wateringen de Dutch International gespeeld. Daar trof ik de bondscoach voor de Nederlandse…

31 mei 2023

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

De BWF heeft besloten om het verbod op de spinservice te verlengen tot en met de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs…

30 mei 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!