Reserveer nu: Badminton Het Boek door Ron Daniëls

Reserveer nu: Badminton Het Boek door Ron Daniëls

Binnenkort komt Badminton Het Boek (Deel 1: enkelspel) op de markt: een badmintonboek met nieuwe inzichten over badmintontraining, geschikt voor trainers én spelers. Deel 1 legt de focus op enkelspel en hoe je dat het best kunt trainen, van jeugd tot internationaal niveau. NOS Sport verslaggever Mark Brasser tekende voor het voorwoord.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Vanaf vandaag kun je Badminton Het Boek (Deel 1: enkelspel) reserveren op badmintonboek.nl/reserveren, de eerste oplage is namelijk beperkt. Voor € 29,95 excl. verzendkosten ontvang je na bestelling een boek van ruim 300 bladzijden met handige illustraties, duidelijke foto's en verwijzingen naar badmintonvideo's op YouTube.

Badminton Het Boek is voor spelers die meer willen weten en voor trainers die op zoek zijn naar een andere aanpak. Maar ook voor ouders die willen weten hoe ze moeten kijken naar de training die hun kinderen krijgen en hoe ze met de trainers kunnen overleggen.

Over de auteur: Ron Daniëls

Ron Daniëls is al vanaf 1966 actief in de badmintonsport. Hij heeft in Denemarken en Azië gewerkt op nationaal selectie niveau en is auteur van meer dan 600 artikelen over badminton en heeft meegewerkt aan het Basisboek Badminton.

Verkoop binnen je club of via jouw webshop of winkel?

Het is mogelijk om Badminton Het Boek (Deel 1: enkelspel) om in grotere aantallen te kopen voor wederverkoop. Stuur een e-mail naar info@badmintonboek.nl met je verzoek en je ontvangt z.s.m. een voorstel.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Jorrit de Ruiter: competitie tijdens avondlockdown onverantwoord

Jorrit de Ruiter: competitie tijdens avondlockdown onverantwoord

Gisteren kwam het besluit van Badminton Nederland dat de competities in de maand december gewoon door gaan. Ik heb er nog eens…

1 december 2021

Waarom wil je lid zijn van Badminton Nederland?

Waarom wil je lid zijn van Badminton Nederland?

Niet alleen zijn er voordelen voor Badminton Nederland en haar verenigingen, ook voor leden zit er een voordeel aan om aangemeld…

1 december 2021

Voortgang competities december 2021: de competitie gaat door!

Voortgang competities december 2021: de competitie gaat door!

Badminton Nederland heeft besloten om de competities de komende drie weken voort te zetten. Hieronder lichten we dit besluit toe.

30 november 2021

Jan Helmond unaniem gekozen tot voorzitter Badminton Nederland

Jan Helmond unaniem gekozen tot voorzitter Badminton Nederland

De Bondsvergadering van Badminton Nederland heeft afgelopen zaterdag 27 november jl. unaniem een nieuwe voorzitter gekozen: Jan…

29 november 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!