Reserveer nu: Badminton Het Boek door Ron Daniëls

Reserveer nu: Badminton Het Boek door Ron Daniëls

Binnenkort komt Badminton Het Boek (Deel 1: enkelspel) op de markt: een badmintonboek met nieuwe inzichten over badmintontraining, geschikt voor trainers én spelers. Deel 1 legt de focus op enkelspel en hoe je dat het best kunt trainen, van jeugd tot internationaal niveau. NOS Sport verslaggever Mark Brasser tekende voor het voorwoord.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Vanaf vandaag kun je Badminton Het Boek (Deel 1: enkelspel) reserveren op badmintonboek.nl/reserveren, de eerste oplage is namelijk beperkt. Voor € 29,95 excl. verzendkosten ontvang je na bestelling een boek van ruim 300 bladzijden met handige illustraties, duidelijke foto's en verwijzingen naar badmintonvideo's op YouTube.

Badminton Het Boek is voor spelers die meer willen weten en voor trainers die op zoek zijn naar een andere aanpak. Maar ook voor ouders die willen weten hoe ze moeten kijken naar de training die hun kinderen krijgen en hoe ze met de trainers kunnen overleggen.

Over de auteur: Ron Daniëls

Ron Daniëls is al vanaf 1966 actief in de badmintonsport. Hij heeft in Denemarken en Azië gewerkt op nationaal selectie niveau en is auteur van meer dan 600 artikelen over badminton en heeft meegewerkt aan het Basisboek Badminton.

Verkoop binnen je club of via jouw webshop of winkel?

Het is mogelijk om Badminton Het Boek (Deel 1: enkelspel) om in grotere aantallen te kopen voor wederverkoop. Stuur een e-mail naar info@badmintonboek.nl met je verzoek en je ontvangt z.s.m. een voorstel.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wake Up Call voor badmintonspelers die denken dat ze de Olympische Spelen gaan halen

Wake Up Call voor badmintonspelers die denken dat ze de Olympische Spelen gaan halen

In de afgelopen 22 jaar hebben de volgende vrouwen zich voor de olympische spelen geplaatst in het enkelspel: Judith Meulendijks,…

16 augustus 2022

Waarom zou je badmintonner Joran Kweekel sponsoren?

Waarom zou je badmintonner Joran Kweekel sponsoren?

Op die vraag heeft top 100 speler Joran Kweekel (24 jaar) nog geen scherp antwoord. Op de vraag waarom hij zo wisselvallig kan…

16 augustus 2022

Viermaal Nederlands goud op Europese Veteranen Kampioenschappen 2022

Viermaal Nederlands goud op Europese Veteranen Kampioenschappen 2022

Vorige week waren de Europese Veteranen Kampioenschappen 2022 in Slovenië. De Nederlandse ploeg ging met een tas vol…

15 augustus 2022

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Het leuke van een podcast is dat je iemands stem hoort en deze niet louter hoeft in te beelden op basis van diens geschreven…

10 augustus 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!