clubzoeker

Reserveer nu: Badminton Het Boek door Ron Daniëls

Reserveer nu: Badminton Het Boek door Ron Daniëls

Binnenkort komt Badminton Het Boek (Deel 1: enkelspel) op de markt: een badmintonboek met nieuwe inzichten over badmintontraining, geschikt voor trainers én spelers. Deel 1 legt de focus op enkelspel en hoe je dat het best kunt trainen, van jeugd tot internationaal niveau. NOS Sport verslaggever Mark Brasser tekende voor het voorwoord.

clubzoeker

Maak kennis met Rune van Dalm!

Vanaf vandaag kun je Badminton Het Boek (Deel 1: enkelspel) reserveren op badmintonboek.nl/reserveren, de eerste oplage is namelijk beperkt. Voor € 29,95 excl. verzendkosten ontvang je na bestelling een boek van ruim 300 bladzijden met handige illustraties, duidelijke foto's en verwijzingen naar badmintonvideo's op YouTube.

Badminton Het Boek is voor spelers die meer willen weten en voor trainers die op zoek zijn naar een andere aanpak. Maar ook voor ouders die willen weten hoe ze moeten kijken naar de training die hun kinderen krijgen en hoe ze met de trainers kunnen overleggen.

Over de auteur: Ron Daniëls

Ron Daniëls is al vanaf 1966 actief in de badmintonsport. Hij heeft in Denemarken en Azië gewerkt op nationaal selectie niveau en is auteur van meer dan 600 artikelen over badminton en heeft meegewerkt aan het Basisboek Badminton.

Verkoop binnen je club of via jouw webshop of winkel?

Het is mogelijk om Badminton Het Boek (Deel 1: enkelspel) om in grotere aantallen te kopen voor wederverkoop. Stuur een e-mail naar info@badmintonboek.nl met je verzoek en je ontvangt z.s.m. een voorstel.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!