badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Weekendje Limburg uit en thuis voor Slotermeer - BV Slotermeer
© BV Slotermeer

Weekendje Limburg uit en thuis voor Slotermeer

Weekendje Limburg uit en thuis voor Slotermeer - BV Slotermeer
© BV Slotermeer +

Aanstaand weekend zal team 1 van Slotermeer zich moeten inspannen in het door BNL vastgestelde dubbelweekend in de vaderlandse eredivisie. Zaterdagavond zal in dat kader de uitwedstrijd tegen Roosterse 1 vanaf 19:00 uur zijn beslag krijgen.

Roosterse, dat met een iets beter gemiddelde, gelijk staat met Slotermeer - 45 punten uit 12 wedstrijden - zal net als Slotermeer alles uit de kast moeten halen om nog een hele kleine kans te houden op de playoffs. In ieder geval is het een strijd om een plek in het linker rijtje en dat zal voor beide teams al reden genoeg zijn om er vol tegenaan te gaan.

Zondag, aanvang 13:30 uur, zal in de Laan van Spartaan de volgende wedstrijd van het dubbelweekend plaatsvinden. Slotermeer zal het dan opnemen tegen Victoria 1 dat met 31 pnt. uit 12 wedstrijden plaats acht bezet op de ranglijst. Ook hier zal sprake zijn van een wedstrijd "met het mes op tafel" en we nodigen iedereen uit om te komen genieten van een weekend met badminton op niveau.

  • Zaterdag 13 december Roosterse - Slotermeer: 19:00 uur Albertzaal te Roosteren
  • Zondag 14 december Slotermeer - Victoria: 13:30 uur Laan van Spartaan te Amsterdam

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

Wat vind jij? Er zijn al 40 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws