Derde speelronde Nederlandse Badminton Eredivisie: loopt Drop Shot nog verder uit?

Derde speelronde Nederlandse Badminton Eredivisie: loopt Drop Shot nog verder uit?

In de derde ronde van de Nederlandse Badminton Eredivisie worden alle wedstrijden op zaterdagavond 25 september gespeeld. Drop Shot in Den Haag gaat aan kop en zal zijn voorsprong wellicht verder uitbouwen ten koste van AMOR.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Officiële badmintonline.nl Nederlandse Badminton Eredivisie pagina (poulestanden en wedstrijduitslagen).

Drop Shot - AMOR

Het Haagse Drop Shot gaat met 14 punten uit twee speelronden aan kop en mag zaterdagavond het Groningse AMOR (één punt) verwelkom. De Noord-Nederlandse hekkensluiter zal waarschijnlijk bijdragen aan de consolidering van het Haagse leiderschap.

BC Smashing - Almere

In Wijchen verwelkomt bijna-hekkensluiter Smashing het team uit Almere. De Flevolanders hebben 13 punten uit twee speelronden en staan daarmee derde in de poule. Onder normale omstandigheden laat Almere geen steken vallen en neemt ze 8 punten terug in de tas mee naar sporthal Raggers.

Amersfoort - Duinwijck

Team 1 uit Amersfoort heeft zes punten in twee speelronden bij elkaar gespeeld, maar zal het thuis tegen nummer 2 uit de poule Duinwijck zwaar krijgen. Vermoedelijk geen 0-8 winst voor de Haarlemmers, maar wel de zege.

Roosterse - Hoornse

Het Limburgse Roosterse is verrassend goed uit de startblokken gekomen en staat met 9 punten in het groene rijtje. Hoornse bivakkeert met 7 punten in de virtuele verliezershelft, maar na dit weekend kan het er anders voor staan.

VELO - DKC

Voor VELO moet het seizoen nog wat schwung krijgen, want vier punten in twee speelronden is niet representatief voor hun vaardigheid. DKC doet het marginaal beter en staat met 9 punten op de vierde plek. Deze derby staat vaak garant voor vermakelijk badminton, hopelijk ook deze keer.

Hoe werkt de Nederlandse Badminton Eredivisie?

Klik hier voor het kennisartikel over de Nederlandse Badminton Eredivisie.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Christ de Rooij

Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Doek valt voor Alyssa Tirtosentono en Imke van der Aar

Doek valt voor Alyssa Tirtosentono en Imke van der Aar

Het Nederlandse vrouwendubbel speelde vanmiddag in Topsportcentrum Almere een aantrekkelijke halve finale tegen Johanna Magnusson…

16 oktober 2021

Drie Nederlandse dubbels naar halve finales op Yonex Dutch Open

Drie Nederlandse dubbels naar halve finales op Yonex Dutch Open

De vrouwendubbels Van der Aar / Tirtosentono en Jille / Seinen en het gemengddubbel Piek / Tabeling hebben de halve finales…

16 oktober 2021

Nederlandse vrouwendubbels naar kwartfinales op Yonex Dutch Open

Nederlandse vrouwendubbels naar kwartfinales op Yonex Dutch Open

De Nederlandse vrouwendubbels Debora Jille / Cheryl Seinen en Alyssa Tirtosentono / Imke van der Aar hebben zich geplaatst voor…

15 oktober 2021

Ledenverlies Badminton Nederland niet te stoppen: hoog tijd voor concurrentie

Ledenverlies Badminton Nederland niet te stoppen: hoog tijd voor concurrentie

Badminton Nederland, voorheen Nederlandse Badminton Bond, verliest jaarlijks veel leden. En niet alleen als gevolg van de…

15 oktober 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!