clubzoeker

Derde speelronde Nederlandse Badminton Eredivisie: loopt Drop Shot nog verder uit?

Derde speelronde Nederlandse Badminton Eredivisie: loopt Drop Shot nog verder uit?

In de derde ronde van de Nederlandse Badminton Eredivisie worden alle wedstrijden op zaterdagavond 25 september gespeeld. Drop Shot in Den Haag gaat aan kop en zal zijn voorsprong wellicht verder uitbouwen ten koste van AMOR.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Officiële badmintonline.nl Nederlandse Badminton Eredivisie pagina (poulestanden en wedstrijduitslagen).

Drop Shot - AMOR

Het Haagse Drop Shot gaat met 14 punten uit twee speelronden aan kop en mag zaterdagavond het Groningse AMOR (één punt) verwelkom. De Noord-Nederlandse hekkensluiter zal waarschijnlijk bijdragen aan de consolidering van het Haagse leiderschap.

BC Smashing - Almere

In Wijchen verwelkomt bijna-hekkensluiter Smashing het team uit Almere. De Flevolanders hebben 13 punten uit twee speelronden en staan daarmee derde in de poule. Onder normale omstandigheden laat Almere geen steken vallen en neemt ze 8 punten terug in de tas mee naar sporthal Raggers.

Amersfoort - Duinwijck

Team 1 uit Amersfoort heeft zes punten in twee speelronden bij elkaar gespeeld, maar zal het thuis tegen nummer 2 uit de poule Duinwijck zwaar krijgen. Vermoedelijk geen 0-8 winst voor de Haarlemmers, maar wel de zege.

Roosterse - Hoornse

Het Limburgse Roosterse is verrassend goed uit de startblokken gekomen en staat met 9 punten in het groene rijtje. Hoornse bivakkeert met 7 punten in de virtuele verliezershelft, maar na dit weekend kan het er anders voor staan.

VELO - DKC

Voor VELO moet het seizoen nog wat schwung krijgen, want vier punten in twee speelronden is niet representatief voor hun vaardigheid. DKC doet het marginaal beter en staat met 9 punten op de vierde plek. Deze derby staat vaak garant voor vermakelijk badminton, hopelijk ook deze keer.

Hoe werkt de Nederlandse Badminton Eredivisie?

Klik hier voor het kennisartikel over de Nederlandse Badminton Eredivisie.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Christ de Rooij

Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

Website GeenStijl reageert op het voorstel van NOC*NSF om een basisinkomen voor topsporters te faciliteren. De redactie is…

20 juli 2024

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

De Spelersraad van Badminton Nederland is een zelfstandig adviesorgaan binnen de bond. De spelersraad vertegenwoordigt binnen…

19 juli 2024

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Aanstaande vrijdag vindt de openingsceremonie plaats van de Olympische Spelen 2024 in Parijs, Robin Tabeling en Selena Piek…

19 juli 2024

Nieuwe website Badminton Nederland

Nieuwe website Badminton Nederland

Welkom op de nieuwe badminton website die je up-to-date houdt over alle zaken rondom badminton in Nederland.

19 juli 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!