badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Erik Meijs bindt nieuwe sponsor aan zich' en is gemaakt door Erik Meijs
© Erik Meijs

Erik Meijs bindt nieuwe sponsor aan zich

Deze afbeelding hoort bij 'Erik Meijs bindt nieuwe sponsor aan zich' en is gemaakt door Erik Meijs
© Erik Meijs+

Ik ben heel blij te kunnen melden dat ik een nieuwe sponsor erbij heb vanaf januari 2016 in de vorm van De Boer Interior Solutions. Dit nieuwe bedrijf staat onder leiding van Jacob de Boer.

Jacob ken ik al enkele jaren en is een sportliefhebber in hart en nieren. Zo is hij bijvoorbeeld voorzitter van de zeer succesvolle tafeltennisvereniging Taverzo uit Zoetermeer. Maar daarnaast is Jacob ook een gedreven zakenman die houdt van pionieren en nieuwe dingen aanpakken. En op dat punt hebben wij elkaar gevonden. Beiden houden we van een no nonsense aanpak. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

De Boer Interior Solutions is uniek in zijn aanpak, maatwerk en een persoonlijke benadering. Een aanpak die erg bij mij past. Ook ik heb voor een pad gekozen dat risico's heeft, dat maatwerk is en waarvan de toekomst ongewis is. Samen met deze sponsor ga ik nu verder op dat pad en ik ben hartstikke blij met deze extra steun in de rug.

Tijdens de Swedish Masters zal ik voor het eerst het logo van De Boer Interior Solutions dragen. Donderdag vertrek ik naar Stockholm, waar ik vrijdagochtend in de eerste ronde van het hoofdtoernooi speel tegen Pedro Martins uit Portugal.

door

via Erik Meijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Amy Tan gekozen tot sporttalent van de Gemeente Almere

2 jaar geleden

volgend artikel

Airi Mikkela: Finland's spider?

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws