SportSport

Badminton Denmark signs historical sponsor contract with Yonex

Badminton Denmark signs historical sponsor contract with Yonex

The giant of racquets sports Yonex Co., Ltd. engages in historical collaboration with Badminton Denmark. Today the partnership was revealed on a press briefing.

Ken je BV ELO United al?

With less than three days to the World Championships in London Badminton Denmark and the worlds leading company within badminton equipment Japanese Yonex Co., Ltd. presented the by far largest sponsorship deal within Danish Badminton ever commencing 1 September 2011.

We are proud and happy to be associated with the world's best manufacturer of badminton gear. Danish badminton stands for tradition, quality, development and innovation. These are values matching our new sponsor. We have a goal to develop badminton in Denmark and keep Denmark as one of the leading badminton nations in the world. This goal we can achieve together with Yonex Co., Ltd., says the president of Badminton Denmark, Peter Jensen and continues:

We see great possibilities with this sponsorship both in regards to the sport but also in relation to the branding effect. Yonex Co., Ltd. is a well known brand that we can benefit from and we on the other hand have some world class players and a reputation that Yonex Co., Ltd. can use in their branding.

The Japanese share the joy over the future partnership with Badminton Denmark:

Denmark has so many world class players that can match the top players of Asia. Our goal is to develop Danish badminton in collaboration with Badminton Denmark in order to bring the sport and Danish badminton another step forward not only in Denmark but also in Europe, says Shuici Yoneyama, Executive managing director of Yonex.

Imagine the World Championships in Denmark

Together with Sport Event Denmark and the municipality of Odense Yonex Co., Ltd. will turn the YONEX Denmark Open Premier into the worlds best badminton tournament. The sponsorship will have an enormous impact among other things on the prize money which will make the tournament extra attractive to the best of the world class profiles in badminton, says Peter Jensen.

Badminton Denmark and Sport Event Denmark bid for the individual BWF World Championships 2013/2014, and the new top sponsor supports the Danish bid 100%.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!