clubzoeker

The Million Kroner Bet

The Million Kroner Bet

The chance to win a million of any European currency is enough to get the heart rate of any mere mortal pumping.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Even by Danish standards a million of their hard earned Kroner, which amounts to circa 134,000 Euro, is a sizeable sum and a figure like that would be sure to motivate any player if it was on offer as an incentive to qualify for next year's world championships in Copenhagen.

This precise offer is what Michael Kjeldsen, head coach of Denmark's International Badminton Academy, offered his prize student as an incentive to go and qualify for the 2014 worlds and that student is none other than former world number 5 Joachim Persson.

Persson was in action this week at the Belgian International, where he made the semi-final, before going down to Indonesia's Andre Kurniawan Tedjono but the Dane is upbeat about his progression and more so his chances of claiming the prize.

"This time last year I struggled to even play two matches in a day at International Challenge level on the circuit. Now I have had 8 months solid training without set back or injury and multiple matches is not a problem for me anymore."

Lees de rest van dit artikel op de website van Badzine.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
DKC behoudt koppositie na zege op Almere

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

Met de play-off wedstrijden voor plaatsing van de finale van vorig jaar nog vers in het geheugen stond afgelopen weekend de…

25 september 2023

Smashing verliest nipt van VELO

Smashing verliest nipt van VELO

VELO was dit weekend de tegenstander. In de herendubbel speelde Teun samen met Timo tegen Jim Middelburg en Mees Janssen. Helaas…

25 september 2023

Almere onderuit bij DKC

Almere onderuit bij DKC

Zaterdagavond vond in sporthal Hogeveld in Den Haag de wedstrijd plaats tussen DKC tegen Almere in de tweede ronde van de…

24 september 2023

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!