Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Zeventien Nederlandse deelnemers aan Swedish International

Tijdens de Swedish International in Stockholm komen deze week zeventien Nederlandse spelers in actie.

Eric Pang, Jordy Hilbink, Marco de Jager, Erik Meijs, Patty Stolzenbach, Soraya de Visch Eijbergen, Jelle Maas, Jacco Arends, Jorrit de Ruiter, Dave Khodabux, Ruud Bosch, Koen Ridder, Selena Piek, Iris Tabeling, Samantha Barning, Eefje Muskens en Ilse Vaessen.

De Ruiter en Khodabux zijn als eerste geplaatst in het mannendubbelspel in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Ruud Bosch en Koen Ridder zijn als derde geplaatst, terwijl Jacco Arends en Jelle Maas de vierde plek innemen.

Samen met Selena Piek staat Khodabux ook boven aan de plaatsingslijst in het gemengddubbel. Daarnaast is Pang als vierde geplaatst in het mannenenkelspel en staan Tabeling en Piek op de derde plaats in het vrouwendubbelspel.

De Swedish International begint op donderdag 17 januari en duurt tot en met zondag 20 januari.

Klik hier voor alle wedstrijden.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws