badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Limburgers dwingen Amersfoort op knieën

Na de 4-4 van de vorige dag tegen Slotermeer stond vandaag de wedstrijd in en tegen Amersfoort op het programma. Na de 3-5 thuisnederlaag destijds hoopte men op meer.

Limburgers dwingen Amersfoort op knieën - Roosterse BC
© Roosterse BC
Limburgers dwingen Amersfoort op knieën - Roosterse BC
© Roosterse BC +

 

De herendubbel van Rick en Ceriel tegen Freek en Ruben was een twee set overwinning voor de thuisploeg. De damesdubbel van Wendy en Linda tegen Romy en Stella was een duidelijke prooi voor de Limburgse kampioenen.

Marijn moest het opnemen tegen de Vincent die de afgelopen weken in een uitstekende vorm steekt. Maar Marijn is dit seizoen ook niet zomaar te verslaan en na de geweldige winst van zaterdag tegen De Nottel had hij extra zelfvertrouwen getankt en dat liet hem niet in de steek waardoor hij de derde set met 18-21 in Roosters voordeel in winst wist om te zetten.

Deborah bezorgde Wendy een moeilijke middag in de singel maar Wendy wist de partij toch in 2 sets in haar voordeel te beslissen. Rick Steuten wist de eerste set tegen Michael Fowke nog met 20-22 te winnen maar de tweede en derde set ging helaas verloren. Roxanne die tegen Stella Li ook al thuis gewonnen had, won ook nu weer. De derde set ging met 13-21 duidelijk naar Roxanne.

Met 2-4 voorsprong werd er aan de mixen begonnen. Ceriel en Linda bonden Vincent en Deborah aan de zegekar en wonnen in 3 sets in een spannende partij. Marijn en Roxanne wisten er helaas geen derde set uit te slepen en verloren met 21-16 / 30-29.

Onder de streep werd er tevreden teruggeblikt op deze mooie 3-5 overwinning. Met de 9 punten totaal, werd de plek in het linker rijtje wederom voor een week veilig gesteld en maakt de Roosterse brigade zich op voor de uitwedstrijd tegen Van Zijderveld aanstaande zaterdag 20-12 om 18 uur in Amstelveen.

geplaatst door

verkregen via Roosterse BC

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Koploper DKC verslaat nummer 3 Almere

4 jaar geleden

volgend artikel

DKC wint twee keer met 6-2

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws