Play-off: Almere tegen Duinwijck

Play-off: Almere tegen Duinwijck

Qontent Almere speelt op maandagavond 2 februari 2015 om 19.30 uur in Sportcomplex RCS in Almere de eerste play-offwedstrijd van de Carlton Eredivisie tegen BC Duinwijck.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De tweede play-offwedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 7 februari 2015 om 19.00 uur in de Duinwijcksporthal in Haarlem.

Qontent Almere is derde geworden in de reguliere competitie met 95 punten uit 18 wedstrijden en Duinwijck bezet de tweede plaats met 100 punten, eveneens uit 18 wedstrijden. Dat betekent dat Qontent Almere de eerste play-offwedstrijd thuis speelt en de tweede wedstrijd uit.

De andere halve finale wedstrijd gaat tussen het Haagse DKC en BC Amersfoort. DKC is eerste geworden met 112 punten en speelt de eerste wedstrijd uit tegen BC Amersfoort, dat vierde werd met 83 punten, op woensdag 4 februari 2014 om 20.00 uur. De tweede wedstrijd wordt gespeeld bij DKC, de koploper van de reguliere competitie in de Carlton Eredivisie op zondag 8 februari 2014 om 14.30 uur. De spelers en de begeleiding van Qontent Almere roepen de leden op om toch vooral de thuiswedstrijd op maandag 2 februari 2015 om 19.30 uur tegen BC Duinwijck te bezoeken en voor de broodnodige support te zorgen, want een halve finalewedstrijd is per definitie geen eenvoudige wedstrijd.

Qontent Almere kan niet zonder uw steun!

Maar ook voor de uitwedstrijd tegen BC Duinwijck op zaterdag 7 februari 2015 roepen we de supporters op om ons vlaggenschip Qontent Almere in Haarlem te ondersteunen. En aangezien het pittige partijen zullen zijn, kunnen de spelers van Qontent Almere wel een duwtje in de rug gebruiken.

In het kader van de volledigheid en zorgvuldigheid nogmaals de data wanneer de play offs tussen Qontent Almere en Duinwijck worden gespeeld.

  • Maandag 2 februari 2015 om 19.30 uur in Sportcomplex RCS Qontent Almere - Duinwijck
  • Zaterdag 7 februari 2015 om 19.00 uur in Haarlem BC Duinwijck - Qontent Almere

Zorg dat u er bij bent!

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Memorabele prestatie op All England door Selena Piek en Robin Tabeling

Memorabele prestatie op All England door Selena Piek en Robin Tabeling

Tijdens de Yonex All England, een Super 1000 toernooi waar de gehele badmintonwereldtop aan meedoet, speelden Selena Piek en…

17 march 2024

Almere naar finale om landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere naar finale om landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie

De ploeg van coach Dave Khodabux was in de halve finale te sterk voor Drop Shot uit Den Haag. DKC plaatste zich na de…

10 march 2024

Finale Nederlandse Badminton Eredivisie op 23 maart in Maaspoort Den Bosch

Finale Nederlandse Badminton Eredivisie op 23 maart in Maaspoort Den Bosch

De spanning stijgt nu de Nederlandse Badminton Eredivisie zijn climax bereikt met de finale op zaterdag 23 maart om 13.30 uur in…

10 march 2024

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Badminton is van én voor iedereen! Iedereen moet zich welkom voelen binnen onze sport bijvoorbeeld ongeacht huidskleur,…

29 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!