badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Play-off: Almere tegen Duinwijck - BV Almere / Philip Pietersz
© BV Almere / Philip Pietersz

Play-off: Almere tegen Duinwijck

Play-off: Almere tegen Duinwijck - BV Almere / Philip Pietersz
© BV Almere / Philip Pietersz +

Qontent Almere speelt op maandagavond 2 februari 2015 om 19.30 uur in Sportcomplex RCS in Almere de eerste play-offwedstrijd van de Carlton Eredivisie tegen BC Duinwijck.

De tweede play-offwedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 7 februari 2015 om 19.00 uur in de Duinwijcksporthal in Haarlem.

Qontent Almere is derde geworden in de reguliere competitie met 95 punten uit 18 wedstrijden en Duinwijck bezet de tweede plaats met 100 punten, eveneens uit 18 wedstrijden. Dat betekent dat Qontent Almere de eerste play-offwedstrijd thuis speelt en de tweede wedstrijd uit.

De andere halve finale wedstrijd gaat tussen het Haagse DKC en BC Amersfoort. DKC is eerste geworden met 112 punten en speelt de eerste wedstrijd uit tegen BC Amersfoort, dat vierde werd met 83 punten, op woensdag 4 februari 2014 om 20.00 uur. De tweede wedstrijd wordt gespeeld bij DKC, de koploper van de reguliere competitie in de Carlton Eredivisie op zondag 8 februari 2014 om 14.30 uur. De spelers en de begeleiding van Qontent Almere roepen de leden op om toch vooral de thuiswedstrijd op maandag 2 februari 2015 om 19.30 uur tegen BC Duinwijck te bezoeken en voor de broodnodige support te zorgen, want een halve finalewedstrijd is per definitie geen eenvoudige wedstrijd.

Qontent Almere kan niet zonder uw steun!

Maar ook voor de uitwedstrijd tegen BC Duinwijck op zaterdag 7 februari 2015 roepen we de supporters op om ons vlaggenschip Qontent Almere in Haarlem te ondersteunen. En aangezien het pittige partijen zullen zijn, kunnen de spelers van Qontent Almere wel een duwtje in de rug gebruiken.

In het kader van de volledigheid en zorgvuldigheid nogmaals de data wanneer de play offs tussen Qontent Almere en Duinwijck worden gespeeld.

  • Maandag 2 februari 2015 om 19.30 uur in Sportcomplex RCS Qontent Almere - Duinwijck
  • Zaterdag 7 februari 2015 om 19.00 uur in Haarlem BC Duinwijck - Qontent Almere

Zorg dat u er bij bent!

geplaatst door

verkregen via BV Almere

vorig artikel

Play-offs nog steeds in zicht voor Erik Meijs

3 jaar geleden

volgend artikel

Trainer badmintonclub Victoria in coma gehouden

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 72 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws