Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© badmintonline.nl

Carlton Eredivisie: Kwartfinalewedstrijden op 12 en 13 december

© badmintonline.nl+

Op zaterdag 12 en zondag 13 december vinden de terugwedstrijden plaats van de kwartfinales in de Carlton Eredivisie. Het zal duidelijk worden welke verenigingen zich plaatsen voor de halve finales.

Qontent Almere lijkt zo goed als zeker van een plaats in de halve finales, na vorige week met 6-0 gewonnen te hebben bij BC Victoria en zal thuis de ongeslagen zegereeks willen voortzetten.

Ook Van Zundert/VELO staat er goed voor na de ruime 6-2 overwinning op BC Duinwijck. De verwachting is dat BC Duinwijck in eigen huis het de ploeg uit Wateringen heel lastig zal maken, met als ultieme doel het bereiken van een halve finaleplaats.

De huidige landskampioen uit Den Haag, BC DKC, won met 5-3 uit bij Roosterse BC en zal bij de les moeten blijven om in Den Haag voor eigen publiek een plaats in de halve finale veilig te stellen.

Spannend wordt het zeker in Amersfoort, waar FZ Forza Amersfoort, na het verlies via een 'Golden Game' in Amsterdam bij BV Slotermeer, vol aan de bak zal moeten. Het belooft een boeiend gevecht te worden.

Wedstrijden zaterdag 12 december 19.00 uur

  • Amersfoort - BV Slotermeer
  • Qontent Almere - BC Victoria

Zondag 13 december 15.00 uur

  • BC Duinwijck - Van Zundert/VELO

Zondag 13 december 15.30 uur

  • BC DKC - Roosterse BC

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws