badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Grand Prix toernooi op 20 en 21 mei in Den Haag

Het toernooi is het bekende Grand Prix Toernooi van BC Drop Shot (dit jaar de vijfde editie) gecombineerd met het finaleweekend van Master-circuit.

Grand Prix toernooi op 20 en 21 mei in Den Haag - BC Drop Shot
© BC Drop Shot
Grand Prix toernooi op 20 en 21 mei in Den Haag - BC Drop Shot
© BC Drop Shot +

 

Deze opzet staat garant voor twee dagen topbadminton met de beste spelers van Nederland in een prachtige ambiance in badmintonhoofdstad Den Haag! Kijk voor meer informatie op de website www.grandprixtoernooi.nl.

Hoe werkt het?

Het Grand Prix toernooi is zoals elk jaar open voor alle spelers in de categorieën 1, 4, 6 en 8. Iedereen maakt kans op mooie prijzen (€300 voor de winnaar van de single in categorie 1)! Bij de Master-finale strijden de 12 hoogstgeplaatste spelers (8 in de dubbel en mix) uit het Master-circuit om de eindoverwinning. In dit onderdeel doen dus alleen 1-spelers op uitnodiging mee. Het is een echte 'play off', dus iedereen start op 0. De winnaar van dit toernooi-onderdeel wint de hoofdprijs van het Master-circuit (in de single is dat € 425).

Als kers op de taart voor de toeschouwers zijn er aan het eind van de zondag de Super Finals. Hierin strijden in categorie 1 de winnaars van het Grand Prix Toernooi tegen de winnaars van de Master Finals. Beide toernooien zijn dus ook een voorronde voor de Super Finale waarin uiteindelijk nog een extra hoofdprijs gewonnen kan worden (€300 voor de winnaar van de single in categorie 1, €100 voor de runner-up).

Waar wordt het toernooi gespeeld?

Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12, Den Haag
Zaterdag van 09.00 uur tot ca. 21:00 uur
Zondag van 09.00 uur tot ca. 18.00 uur

Iedere badmintonner is welkom!

Het Grand Prix toernooi en de finale van het Master-circuit zijn meer dan badminton alleen. We willen dat iedereen in de badmintonwereld elkaar kan ontmoeten bij een borrel, het Indische buffet en een gratis (dans)feest op zaterdagavond. Dit toernooi is een bijzonder moment om het badmintonseizoen af te sluiten. Spelers en publiek worden goed verzorgd.

geplaatst door

verkregen via BC Drop Shot

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 17 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws