badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Groen licht voor samenwerking Ron Daniëls!

De afgelopen weken hebben diverse intensieve gesprekken en contacten plaatsgevonden tussen de technisch directeur en de bondscoach van Badminton Nederland, Ron Daniëls, mijn vader en mijzelf.

Groen licht voor samenwerking Ron Daniëls! - Stef Meijs
© Stef Meijs
Groen licht voor samenwerking Ron Daniëls! - Stef Meijs
© Stef Meijs +

 

Ron en ik hadden voorstellen neergelegd bij BNL over een meer structurele samenwerking met elkaar. Dat is niet gemakkelijk omdat het trainings- en toernooiprogramma behoorlijk vol zit en intensief is.

Na veel wikken en wegen is uiteindelijk vandaag in principe groen licht gegeven vanuit BNL om mijn samenwerking met mijn privécoach verder uit te breiden en meer structureel te maken. Dat alles in goed overleg met de bondscoach. De aandacht voor de verschillende aspecten van het trainingsprogramma, fysiek, kracht, technisch, tactisch moet natuurlijk goed op elkaar worden afgestemd. Ik krijg de volledige vrijdag tot mijn beschikking voor extra trainingen met Ron, voorlopig tot 1 mei 2011.

Ik ben heel blij dat de technisch directeur en de bondscoach mij nu de kans geven om ook buiten het reguliere programma extra dingen te doen. Ron kan in mijn ogen mij de broodnodige extra individuele aandacht geven, waardoor ik misschien sneller kan doorgroeien en een snellere ontwikkeling kan gaan doormaken. Onze eerste afspraak is meteen vrijdag a.s. wanneer Ron bij BCRS (voorheen de Ritte) in Spijkenisse aan de slag is. De tijd tot aan de NK is tenslotte nog maar kort. Ik zal daar aan een stuk van de training meedoen, niet helemaal, aangezien er een zwaar dubbelweekend voor de deur staat in de competitie.

In elk geval is dit een mooi begin van het nieuwe jaar voor mij.

Erik Meijs

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Yao Jie bijna klaar in Taipei

8 jaar geleden

volgend artikel

Meneer Van Vollenhoven heeft u het druk?

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws