badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Toernooiwinst Master Amersfoort voor Erik Meijs

Dit weekend het eerste Mastertoernooi van het seizoen in Amersfoort. Dit toernooi paste mooi in mijn programma, dus ik had besloten om meteen ook alle drie de onderdelen te spelen om weer te wennen aan het spelen van veel wedstrijden achter elkaar.

Toernooiwinst Master Amersfoort voor Erik Meijs - René Lagerwaard
© René Lagerwaard
Toernooiwinst Master Amersfoort voor Erik Meijs - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

 

Ik begon de zaterdag met een single tegen Ruben Jille. Ron Daniëls en ik hadden van te voren goed uitgedacht hoe we dit toernooi zouden gaan spelen en het is gelukt!

Na de single tegen Ruben die ik eenvoudig in 2 sets won, moest ik mixen samen met de Belgische Debbie Janssens. Dit was de eerste keer dat we samen speelden en dat was dus echt even wennen nog. De eerste set wonnen we makkelijk van Russel en Myke, maar hierna begonnen zij beter in de wedstrijd te komen en waren wij tactisch niet altijd bij de les. Helaas verloren we de tweede en derde set close. Hier baalde ik erg van, maar wist wel dat er dus meer inzit als we zo kunnen spelen voor de eerste keer!

Hierna mocht ik tegen nog een jeugdspeler singelen, namelijk Alex Vlaar. Het werd een leuke wedstrijd, maar ook nu weer wist ik precies hoe ik moest spelen en kon ik goed een aantal dingen oefenen!

Vervolgens was het tijd om een dubbel te spelen samen met Joeli Residay. Ook dit was de eerste keer voor ons en we hadden het niet getroffen met de loting tegen Russell en Robin. Joeli was de mix ervoor door zijn rug gegaan, dus helemaal 100% kon hij helaas niet spelen. We hebben leuke rally's kunnen spelen, maar een kans om te winnen hadden we vandaag niet.

Lees de rest van Eriks verhaal op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws