badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Jordy Hilbink: 'Nieuwe club komend seizoen'

Het heeft even mogen duren, maar dan heb je ook wat wordt wel eens gezegd. Vanaf komend seizoen zal ik uitkomen voor (KBK) Københavns badminton klub.

 

Deze verenging hoort bij 1 van de grootste van Denemarken en heeft maar liefst 700 leden in de club. Hier zal ik op het 1 na hoogste niveau uitkomen, de eerste divisie. Ik zal komend seizoen flink aan de bak moeten, want spelers als Rune Ulsing, Emil Vind en Kasper Ødum bevinden zich eveneens in deze competitie.

Voor mij ligt alles ideaal gelegen qua afstand. De academy waar ik ga trainen ligt op 10 minuten van mijn appartement vandaan en de club op 15 minuten. Nu alleen nog opzoek naar een dichtbij zijnde fitness centrum en alles is zo goed als geregeld.

Lees de rest van Jordy's verslag op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Jordy Hilbink

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Die is goud waard

7 jaar geleden

volgend artikel

Voorbeschouwing halve finale Carlton GT Cup

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws