badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Veel Deense trainers op Oro in 2013

Het begint langzaam weer te kriebelen, meer en meer afspraken vallen op zijn plaats en de Orokampen beginnen vorm te krijgen.

 

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

Naast de verschillende Deense trainers die er altijd zijn op het kamp hebben zich dit jaar ook een aantal Deense trainers ingeschreven voor de bijscholing. Iets wat ik niet verwacht had maar erg verwelkom.

Deze trainers komen niet 1 week aaneengesloten maar elke week een paar dagen, zodat ze de hele groep Oro-gangers mee kunnen maken.

We hebben dit jaar ook een bespanservice in de hal en een instructeur die je kan leren bespannen. Het gaat hier niet op een tafelmodel maar een professionele machine die je normaal alleen maar op de grote toernooien ziet voor de topspelers.

Als je je eigen rackets wil bespannen is dat helemaal gratis, ook de snaren stellen we voor niets beschikbaar. Mocht je het niet aandurven het zelf te doen dan kan de bespanner het voor je doen tegen een kleine vergoeding voor zijn tijd, maar ook hier zijn de snaren gratis.

Het aantal spelers is dit jaar ook perfect. Er zijn gemiddeld 16 spelers per week. Dat betekent dan ook dat alle spelers een maximale hoeveelheid haltraining krijgen en samen met 5 trainers hebben we dus op elke baan een trainer zodat we elke training een privétraining kunnen noemen.

De trend dat spelers langer blijven zet zich ook dit jaar weer door. We hebben een recordaantal spelers die twee weken of langer blijven. Een vijftal spelers blijft zelfs drie weken. Naast de vaste trainers hebben we ook gasttrainers die een speciaal onderdeel komen behandelen.

Twee trainers die je echt moet meemaken zijn natuurlijk Jens Eriksen - de dubbelspecialist - en Mads Kolding - de nationale selectiespeler voor de mixdubbel. Beide spelers zijn bijna twee meter lang met een geweldige kijk op badminton.

We hebben geprobeerd de training en tijd dat de spelers op Oro willen zijn aan te passen aan de wensen van de spelers of hun ouders. Dat betekent ook dat er geen echte start- of stoptijden zijn. De hal is doorlopend open en training gaat door tot de kerstvakantie met spelers die komen en gaan voor korte of langere tijd. Het Oro badminton trainingcenter is een feit.

geschreven door

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Kirsten van der Valk: 'Einde van seizoen'

6 jaar geleden

volgend artikel

Sportnext: 'De toegevoegde waarde van sportbonden'

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws