badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Slotermeer steelt drie punten van Duinwijck

In de route van de laatste drie wedstrijden moest Slotermeer afgelopen weekend naar Haarlem voor de wedstrijd tegen Duinwijck.

Slotermeer steelt drie punten van Duinwijck - BV Slotermeer
© BV Slotermeer
Slotermeer steelt drie punten van Duinwijck - BV Slotermeer
© BV Slotermeer +

 

Met de invallers Dennis Verkerk en Erwin Molenaar werd begonnen met de MD. Ondanks goed spel van de beide invallende heren werd er in 3 games verloren van Steef van Wooning en Jules Bakker 18-21, 21-18 en 21-16. Ook de VD was voor de Haarlemmers. Raquel Humphris en Jessica Ottenhoff moesten hun meerdere erkennen in Akvile Stapusaityte en Betty Timmerman en verloren met 16 en 7.

Het begon er beroerd uit te zien voor de Amsterdammers toen de twee singles, Jerry Natenstedt - Léon Nottelman 21-18 en 21-16 en Akville - Esther Kuilman 21-11 en 21-9, werden verloren. Ralph Starren bracht echter de hoop weer een beetje terug door in 3 games te winnen van Steef, 13-21, 21-9 en 19-21. Raquel moest tegen Dorien Lups alle zeilen bijzetten maar kwam toch niet tot winst 21-18 en 21-14 en daarmee was de stand 5-1 in het voordeel van Duinwijck.

Om in de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar niet een al te groot pak slaag te krijgen was het zaak de messen voor de mix nog eens even aan te zetten. Dat hielp. Beide mixen, Jerry en Dorien tegen Ralph en Jessica 19-21, 21-15 en 18-21 en Jules en Betty tegen Léon en Eshter 15-21 en 19-21 waren een prooi voor de Slotermeerders. Daarmee was de eindstand 5-3 in het voordeel van Duinwijck.

Na deze uitwedstrijd heeft Slotermeer nog twee uitwedstrijden op het programma staan. Zaterdag 17 januari aanvang 19:00 uur wacht Amersfoort en een week later zaterdag 24 januari aanvang 19:00 uur de laatste wedstrijd tegen DKC. Voor de nummers 1 t/m 4 van de ranglijst wacht dan nog de playoffs en de Slotermeerders kunnen alvast gaan nadenken over volgend seizoen.

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

BV Almere al zeker van deelname play-offs

4 jaar geleden

volgend artikel

New developments in training female players

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws