Wat is het Badminton Festival?

Wat is het Badminton Festival?

Het Badminton Festival 2019 was een initiatief van Badminton Nederland: in twaalf verschillende steden werd outdoor badminton georganiseerd in de vorm van demonstraties, clinics en toernooien.

Wanneer vond het Badminton Festival plaats?

De evenementenserie van het Badminton Festival 2019 begon op vrijdag 10 mei 2019 om 09:00 uur op de Markt in het hart van Middelburg en eindigde op 22 september om 17:00 uur op de Rio de Waalkade in Nijmegen.

Lees meer over alle locaties en data van de badmintonfestivals.

Wat is er te doen tijdens een badmintonfestival?

  • clinics en demonstraties
  • toernooi
  • fun en food

Outdoor badminton tijdens het Badminton Festival

Tijdens de badmintonfestivals kunnen de bezoekers kennismaken met outdoor badminton - een nieuwe vorm van badminton die wordt gespeeld met speciale outdoor badmintonshuttles op een aangepast speelveld. Outdoor badminton heeft ook eigen spelregels.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!