Wat is het Badminton Festival?

Wat is het Badminton Festival?

Het Badminton Festival 2019 was een initiatief van Badminton Nederland: in twaalf verschillende steden werd outdoor badminton georganiseerd in de vorm van demonstraties, clinics en toernooien.

Maak kennis met Dion Hoegen!

Wanneer vond het Badminton Festival plaats?

De evenementenserie van het Badminton Festival 2019 begon op vrijdag 10 mei 2019 om 09:00 uur op de Markt in het hart van Middelburg en eindigde op 22 september om 17:00 uur op de Rio de Waalkade in Nijmegen.

Wat is er te doen tijdens een badmintonfestival?

  • clinics en demonstraties
  • toernooi
  • fun en food

Outdoor badminton tijdens het Badminton Festival

Tijdens de badmintonfestivals konden de bezoekers kennismaken met AirBadminton - een nieuwe vorm van badminton die wordt gespeeld met speciale AirShuttles op een speelveld voor AirBadminton. Er zijn ook eigen spelregels.

clubzoeker

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!