Zijn er ook jurkjes speciaal voor badminton?

Zijn er ook jurkjes speciaal voor badminton?

De meeste dames spelen badminton in een badmintonrokje, korte broek of legging, maar er worden ook badmintonjurkjes gedragen.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Wat voor badmintonjurkjes kun je kopen?

Een badmintonjurkje is vaak mouwloos, een zogenaam 'tanktop'-model. Daarnaast heb je ook badmintonjurkjes - in het Engels: badminton dress - met mouwtjes.

Zit er een broekje bij een badmintonjurkje?

Net zoals dat badmintonrokjes vrijwel altijd een binnenbroekje hebben, wordt bij badmintonjurkjes doorgaans een (binnen)broekje meegeleverd.

Mag je ook tennisjurkjes dragen tijdens badminton?

Ja, dat is geen probleem: tennisjurkjes mogen gedragen worden tijdens het badmintonspelen. Vaak hebben sportmerken zowel tenniskleding als badmintonkleding in het assortiment, dus de keuze is reuze!

SportSport

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!