clubzoeker

Ginny Severien terug op het oude nest

Ginny Severien terug op het oude nest

Ginny Severien gaat volgend seizoen uitkomen voor het eerste team van BC DKC.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Ze vertrekt bij Van Zundert / VELO en keert terug bij de club waar ze haar succesvolle carrière is begonnen. Severien: "Ik heb zelf altijd gezegd dat waar ik mijn carrière begonnen ben, ook weer wil eindigen."

Ginny Severien heeft een grote bijdrage geleverd aan de vele successen die VELO de afgelopen jaren heeft beleefd, waarbij de winst van het Landskampioenschap en de Beker in 2010 er uit springt. Een hoogtepunt van Ginny is wellicht de uitverkiezing voor het Nederlands damesteam dat in 2006 tweede werd in de UBERCUP, het WK voor landenteams.

Het bestuur van BC DKC is blij met de komst van Ginny Severien. Ton Wijers: "Ginny is uiteraard op speltechnisch gebied een enorme versterking, maar door haar vele ervaring zullen we ook op andere gebieden veel van Ginny kunnen leren. Bovenal is het erg fijn dat oud-spelers weer terugkeren op het oude nest. Dat zegt toch iets over de club."

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

Website GeenStijl reageert op het voorstel van NOC*NSF om een basisinkomen voor topsporters te faciliteren. De redactie is…

20 juli 2024

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

De Spelersraad van Badminton Nederland is een zelfstandig adviesorgaan binnen de bond. De spelersraad vertegenwoordigt binnen…

19 juli 2024

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Aanstaande vrijdag vindt de openingsceremonie plaats van de Olympische Spelen 2024 in Parijs, Robin Tabeling en Selena Piek…

19 juli 2024

Nieuwe website Badminton Nederland

Nieuwe website Badminton Nederland

Welkom op de nieuwe badminton website die je up-to-date houdt over alle zaken rondom badminton in Nederland.

19 juli 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!