Evenementen tijdens EK Badminton Teams 2012

Evenementen tijdens EK Badminton Teams 2012

Op woensdagmiddag, 15 februari van 14.30 tot 18.30 uur, zijn alle kinderen in de leeftijd 6 tot 12 van harte welkom in Sporthallen Zuid voor het KIDS Day programma.

Maak kennis met Flora Wang!

KIDS day

De deelnemende kids worden deze middag als VIP ontvangen en doen mee aan leuke badmintonactiviteiten, te weten de Yonex Kids Games en de Badminton Experience. Naast al deze badmintonactie kunnen zij natuurlijk ook nog kijken naar de wedstrijden van het EK. Ook de jeugd van uw vereniging is uitgenodigd om (gratis!) deel te nemen aan deze KIDS Day. Er is plaats voor 40 kinderen en vol=vol. Inschrijving is tot 8 februari mogelijk via www.eurobadmintonamsterdam.nl (side events/KIDS Day).

Seniorendag

Op vrijdag 17 februari staat de EK Badminton Teams 2012 in het teken van de 55-plusser. Van 10.00 tot 14.00 uur is een programma voor deze doelgroep, bestaande uit een clinic door een (top)veteraan en een workshop over de badmintonsport. Na de afsluitende lunch hebben de deelnemers de gelegenheid op de tribunes te genieten van het topbadminton in Sporthallen Zuid. De seniorendag wordt gratis aangeboden door Badminton Nederland en de gemeente Amsterdam. Ook uw leden van 55 jaar en ouder kunnen deelnemen aan deze dag. Inschrijving is mogelijk via www.eurobadmintonamsterdam.nl (side events/Seniorendag) en staat open tot uiterlijk 8 februari. Er is in totaal plaats voor 50 deelnemers, dus wees er snel bij!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Smashing speelt eerste uitwedstrijd van het seizoen

Smashing speelt eerste uitwedstrijd van het seizoen

Op zaterdag 30 september speelde Smashing de eerste uitwedstrijd van het seizoen tegen Amersfoort.

1 oktober 2023

Nederlaag in stadsderby voor DKC

Nederlaag in stadsderby voor DKC

Na twee overwinningen heeft DKC de eerste nederlaag moeten incasseren. De Haagse badmintonners gingen in de stadsderby tegen Drop…

1 oktober 2023

Almere pakt koppositie in de Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere pakt koppositie in de Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere heeft zondagmiddag in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen een overtuigende 8-0 overwinning gepakt tegen Roosterse.

1 oktober 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

Vrijdag verscheen de acceptatielijst van de 74e editie van de Yonex Dutch Open in de Maaspoort Den Bosch. Mark Caljouw…

28 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!