SportSport

VBO steunt initiatief Week van het Badminton

VBO steunt initiatief Week van het Badminton

Badminton Nederland werkt al jarenlang samen met de Vereniging van Badminton Oefenmeesters (VBO).

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Deze organisatie is een trainersvereniging, ontstaan uit de behoefte van trainers om hun kennis en vaardigheden actueel te houden en regelmatig met collega-trainers opgedane ervaringen te kunnen delen.

De VBO vindt het initiatief voor de Week van het Badminton geweldig en wil graag haar steentje bijdragen om het werk van de trainers extra onder de aandacht te brengen. Op vrijdag 21 september, de Dag van de Trainer, willen zij de trainers en coaches in Nederland en België een mooi voorstel doen om lid te worden van de VBO. Die dag zal er door nieuwe leden geen inschrijfkosten betaald hoeven te worden.

Als lid van het VBO krijg je onder andere korting op het volgen van de bijscholingen. Voor dit jaar 2012 zijn de kosten nu slechts 20 euro. Voor aanmelding kun je terecht bij secretariaat@vbo-trainer.nl.

Voor informatie over de VBO kijk je op www.vbo-trainer.nl.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dennis Eversdijk speelt een lokaal toernooi in Vietnam

Dennis Eversdijk speelt een lokaal toernooi in Vietnam

De eerste dag was het vooral uitrusten van de reis. Ik hoorde de verhalen van spelers die te snel wilden gaan trainen en daardoor…

16 mei 2022

Terugblik NVK Badminton 2022: badmintonfeestje in Amersfoort!

Terugblik NVK Badminton 2022: badmintonfeestje in Amersfoort!

Na een gedwongen onderbreking van twee jaar kon afgelopen weekend een vervolg worden gegeven aan de lange reeks door Badminton…

16 mei 2022

Wie strikt de veters van Mark Caljouw?

Wie strikt de veters van Mark Caljouw?

In de nieuwe podcast van Badminton Inside wordt het transfernieuws rondom BC Drop Shot uitgebreid besproken en laat playing coach…

13 mei 2022

Nederland speelt badminton: kom jij erbij?

Nederland speelt badminton: kom jij erbij?

Badminton is groot in Nederland: ruim 300.000 mensen spelen minstens één keer per maand badminton. Het is de…

11 mei 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!