clubzoeker

Almere komende zaterdag uit tegen VELO

Almere komende zaterdag uit tegen VELO

Zaterdag 27 oktober 2012 speelt Almere uit tegen VELO uit Wateringen.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

In ieder geval op papier een leuke wedstrijd want Dekker Almere staat tweede in de eredivisie met 31 punten uit zes wedstrijden en Van Zundert Velo staat derde met 30 punten uit eveneens zes wedstrijden.

Wat de technische staf betreft is het de bedoeling om Sarah Walker, als vervangster van de ernstig geblesseerd geraakte Thamar Peters, haar debuut te laten maken bij Dekker Almere. Bij Dekker Almere ontbreekt Manon Sibbald, die naar het WJK in Japen is en daar wensen wij haar veel succes toe.

Het volledige programma en de huidige stand is als volgt:

Er staan deze speelronde ook weer leuke wedstrijden op het programma zoals Victoria tegen Roosterse. Een onvervalste Limburgse derby waarbij het op de laatste plaats bivakerende Victoria met 16 punten er alles aan zal doen om streekgenoot Kembit Roosterse (24 punten) de nodige punten afhandig te maken.

Amersfoort zal tegen Slotermeer niet de moeilijkste wedstrijd uit haar historie spelen en een overwinning ligt voor de hand voor de keistedelingen.

Het Haarlemse Duinwijck (21 punten) thuis tegen het Amstelveense Van Zijderveld (26 punten), blijft natuurlijk altijd een mooie wedstrijd voor de badmintonliefhebbers. TFS Barendrecht speelt thuis tegen DKC (Den Haag) en de vraag is of TFS Barendrecht de achterstand van vier punten op DKC kan goedmaken.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!